Esra_Elisa8 2melekannesi1 bu kişiden kişiye değişiyor ben dün saat 6 da suni verdiler Altan yeni sinide ip gibi bir ilaç takiyolar Altan 2.5 santim acikligim vardı ve sıfır sancım vardı sonra saat 9 gibi muaneye aldı ebe eliyle muane ederken açılma için zorladı beni bu işlemi tekrar tekrar yaptı ve 5 santim açıldım bu arada 2 ci doğumum ilkinde böyle yapmamislardi sonra nst girdim çıktım saat 9.45 te 6 7 santim açıklıkla doğumhaneye aldılar beni orda serum ve iğne ilede suni verdiler saat 11.33 de zorla dogurturlar cunki ateşim çıktı ve bian nefessiz kaldım ebe ite ite dogurtu yani çok zordu rabbim tüm doğum yapanlara yardım etsin
Hasret18ayaz 2melekannesi1 soylemeyim üzülürsün 😂😂😂 26 saatde doğurdum ama yine normal doğum olsun çok isterdim
Canselluslu 37 haftayım hiç sancım açıklığım yok ve yarın suni sancı verecekler tansiyonum oynamaya başladı çünkü , burada okuduklarımla çok korkuyorum çok mu acılı?
Canselluslu 2minnakannesi0 beni bugün aldılar ama hiç açılmam olmadı seni sancı da veremediler yarın Bidaha denenecek normal doğum olmazsa sezeryan dedi, çok korkuyorum ya😭
2minnakannesi0 Canselluslu korkmayın sizin için ne hayırlıysa o olsun siz korkunca bebekte strese girer sakin olun
Tugceelanaz 2melekannesi1 1 doğum ( 2cm acıklık 40+3) 4 saat de 2 doğum ( 2 cm acıklık 37+5) 2 saat de İkiside sunı sancı ile oldu suyum her ikisindede azdı diye