umrumdadegil Ay kızlar veremiyorum bir türlü çünkü gece olunca acayip bir mide kazınması geliyor bana ve yiyorum napacağım 😫yemezsem uyuyamıyorum
Ecemom_ umrumdadegil ben diyette olduğum dönemde gece acıkınca domates salatalık falan yiyordum. Aralıklı oruç yaptığım hamilelik öncesi dönemde bebek düşündüğüm için 10 kilo vermiştim. Geceleri yeme atakları olduğu için orucu uyurken başlattım sabah geç kahvaltı yapıyordum baya işe yaramıştı
Edanursoylu umrumdadegil bu tarz durumda kendinize yağsız tuzsuz yeşillik salatası yapın bastırır kiloda yapmaz 🌸
Happyka umrumdadegil Canım tatlı ve ekmekden vazgeçeceksin. Kızımın süt alerjisi vardi yazın. tatlılar çikolata bildiğiniz tüm tatlıları kestim 3 ay yemedim . 7 aylık olana kadar. Yeminle 3 ayda çubuk gibi oldum kızımın alerjisida kesildi sonra.
Ozgekiz umrumdadegil diyetisyen ile birlikte süreci geçiriyoruz. Dün Allah affetsin tatlı matlı yedim. Kıza da hiç mesaj atmadım. Bu sabah suçumu itiraf ettim. Anladım zaten bir şeyler yaptığını diyor 😄 ben gaza ihtiyaç duyanlardanim kilo vermek için. Kendi kendime veremem 😊
Ecemom_ umrumdadegil salatalık domatesten hiçbir şey olmaz tam tersi yenmeli de salatalık çok güzel ödem atıyor. Hem lezzetli hem kalorisi çok çok düşük. Ekmek karbonhidrat yiyeceğine 2 tame salatalık ye daha iyi
umrumdadegil Happyka ya ben hamilelikten önce yemezdim bi şekilde durdurmuştum kendimi ama şuan asla yapamıyorum insülin direncim yüksek çıktı doktor ilaç verdi ama çok kötü yaptı beni kendime gelemedim tekrar da gidemedim doğumdan sonra bütün düzenim alt üst oldu iştahım açıldı
Bicirik2025 Ne zaman istersen o zaman ye ama asla karnını doyurma. Hep kasede ye. Her zaman bir avuç ye. Ama istediğini istediğin zaman ye. Ce çok fazla su iç.
Bicirik2025 umrumdadegil umrumdadegil tatlı da ye qma en fazla iki catal hakkın var gibi düşün ve her zaman bir catal almaya çalış asla 3 değil. Eve almamaya çalış. Olmayınca yemiyorsun.
Ozgekiz umrumdadegil ben spora da yazilayim dedim ama hamile kaldım 😊 şu an diyeti de sağlıklı beslenmeye çevirdik 🤦🏻♀️ iki haftada beş kilo vermiştim, sporsuz. Diyetisyenim elacaybugun, Instagramdan. Online danışmanlık alıyorum😊
Gamzeli_03 umrumdadegil çabuk gel sarılıp ağlayalım 😭 boğaz dipsiz kuyu gibi istiyor da gidiyor 🙈😂 ben doğum yaptım 9 aylık bebeğim emiyor oruç da tutuyorum sanki acıkırım sütüm azalır korkusu ile yiyorum 90 da kilom 🙈😂 her gün diyete başlayıp bir türlü istikrar yok olmuyor