KGD Beta değerim 5 hafta 4 günlük iken 1430 çıktı. Fakat doktor kesenin gözükmediğini söyledi. Pazartesi tekrar ultrasonla bakacak. Kese gözükür mü acaba veya beta değerimde artış olur mu o güne kadar. Ya da kese gözükmezse ne oluyor. Kafamda bir sürü soru 😳
minnosbirkiz KGD bu değerle görülmemesi normal, benim 2.500-3 bin civarıydı, minicik nokta kadar görünmüştü, doktor bi kaç dk uğraşıp bulmuştu, hani uğraşmasa o an benimde görülmezdi belkide ☺️
Zge12 KGD canım 1500 ün altındayken kese gözükmüyor benim adetim 10 gün gecikmişti beta değerim 11829 çıkmıştı o zaman sadece kese gözükmüştü bebek şuanlık küçük olduğu için göremeyebiliriz demişti 5 hafta 3 gün ile uyumluydu haftaya çağırdığında hem bebeği görmüştük hemde kalbini dinlemiştik
Ays_12 KGD emin misiniz 5 hafta 4 günlükken bu kadar az çıkması normalmi ki ? Ben ilk defa gördüm etkilemek istemem ama bilenlerde aydınlatırsa sevinirim . Evet arkadaşların dediği gibi 2000-4000 arası kese gözükür 😇
KGD Ays_12 valla Ays_12 valla bilmiyorum ki bana da az gibi geldi açıkçası. Doktor keseyi göremeyince dış gebelikte olabilir dedi. O yüzden kafam karıştı biraz
Ays_12 alphuma aaa öyle mi ? Ben bilmiyordum kusura bakmayın . 4. Haftada demek az çok 2000-5000 , 5. Haftada 6000-10000 öyle falan düşünüyordum . Örneğin benim şuan 5.hafta 3.gün şuan 10000 üzeridir. Acaba bünyeden bünyeye mi farklılık gösteriyor, yoksa geç döllenme vs mi 🤭 merakımdan şaşırdım