Eymenkuzusu Gulperi8 hepiniz hayatimda bir lekesinz susun artik dee 😂😂 bolca sev okşaa annesi hicbi sey olmazz 🥰
Fatmadmr37 Gulperi8 yok kız inanmayın söyle şeylere Allah aşkına. İlk kızımda Eylül ayının sonunda dogum yaptım yani yaz hamileliği yaşadım. Ayıptır söylemesi evde hep göbeğim açık gezerdim sürekli de severdim sağlıklı hiçbir şeyi lekesi falan da yok.
Gulperi8 Imasleeper ahhajjajjaja cidden ya şimdi şok oldum ve ben elimle karnımı sevmeyi seviyorum birde
Imasleeper Fatmadmr37 😅😅😅2025 de artık hocam sakız orucu bozar mı kadar saçma sorulardan çok sıkıldım 😂😂😂
tugce1122 Gulperi8 hiç duymamıştım muhtemelen eski zamanlardan kalma hamileliğin saklanılması utanılması gerektiği düşüncesinden çıkmış gibi geldi bana
Minnakpopus Vallahi şu ramazanda sorulan abidik gubidik sorulara şükreder hale geldik böyle saçma gebelik hurafelerini duydukça 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ zeytin yiyincede şeyi kararıyormuymuş bebeğin 😂😂
crazyymom Gulperi8 evet doğru hatta duş alırken bile dokunmayın aman maazallah bi yerine bsy olur bebeğin🤦♀️