1devaannesi Ben 6 adet tavuk 2 poşet kıyma 3 tablet döner 3 poşet dolma 3 poşet borrek valla aham saham bisi yok 11 aylık bebekle bu kadar
Fatmadmr37 1devaannesi hepsi hazır alınmış şeyler vallahi hiçbir şey de yapmadım 😅 2,5 yaşında kızım ve 14 haftalik hamilelik ile günü nasıl bittiğini bile anlamıyorum yatağa zor atıyorum kendimi
Ecemom_ 1devaannesi sigara böreği, poğaça, tuzlu kurabiye, üzümlü kurabiye, peynirli börek , sarma koydum şimdilik son birkaç gündür yapıp koyuyorum öncesinde yapamadım. Patatesli börek ve fellah köfte de yapıp koymayı düşünüyorum.
1devaannesi Fatmadmr37 oyuzden işte hepsi hazır 😅😅 onuda eşim almış ztn tasinicam bir 3 aya gerek yok yapmadım
Fatmadmr37 1devaannesi aman hiç yoramam vallahi dedim kendimi yapabildiğimi yaparım iftara Allah ne verdiyse inşallah 😅 çok şükür eşim de öyle yemek seçmez bazı şeyler dışında ne yapsam yer. Bazı eşler var gerçekten Allah kolaylık versin.
keyfimin-kahyasi-misin 1devaannesi Valla Yapana syagim var ama ne bileyim ama anlık yapılabilir ya mesela et ya da köfte anlık yapılır eğer ufak bebek varsa bişey diyemem ama benim yazdan kalma yazn sebze ektigimiz için Koydum yoksa ne gerek var zaten hersekilde alinicaksa taze anlık alinir
Falan Fasulye nohut et falan yani çok da baklava börek olmaya gerek yokki bu ekonomide zaten ne yapcaz günü kurtarcaz anca
1devaannesi Ecemom_ aslında bazen yapma hevesi banada geliyor ama tasinicam dedim gelenim yok gurbetteyim arkadaşlar gelirsede anlık elleriniw sağlık cnm
AnayimBenAna_ 1devaannesi 2 paket yufkadan börek çeşitleri 3 tepsi poğaça 14 poşet sarma 100 kuru yufka 10 paket erişte Tavuk kıyma vs stoklamam lazım olunca taze alıp tüketirim
1devaannesi AnayimBenAna_ ooo sarmadan baya varmış valla helal olsun bizde en çok yenen şey tavuk et princ eşim su gibi yerde oyuzdencstoklarim
keyfimin-kahyasi-misin AnayimBenAna_ ah ah nerde öyle elti dkdk benden hazır bekler versem dünden razı 😂
Fatmadmr37 3bebeannesi_ o zaman cidden işiniz zor Rabbım kolaylık versin 😅 eşim öyle biri olsa ne yapardım cidden bilmiyorum. Karnabahar, brokoli falan dışında ne yapsam yemiştir hep önüne bir şey gelsin de önemi yok karnı doydukca.
3bebeannesi_ Fatmadmr37 Keşke benim eşim de bir onları yemese nohutu sade sevmez, kuru fasulye, ıspanak, patates pişmirmesini yemez makarna (bazen yer) et tavuk olacak ona etide her zaman alamadığımız için tavuk her zaman 😂😂
Melissayda @1devaannesi yaprak sarması, köfte yazdan fasulye, biber dolması, barbunya atmıştım zaten onlarda var yeter 😂
1devaannesi Melissayda ohh maşallah cnm size valla fasulyedwn bende istiyorum bir taşınalım 6.7 poşet yapıp aticam birde yaprak sarması atmam lazım
kahvesever__ 1devaannesi Fellah köftesi Su böreği İçli köfte Yaprak sarması El yapımı baklava Katmer Ramazan pidesi Etli mantı Patatesli mantı ben yaptım el yapımı hepsi 3 kilo et 3 kilo kıyma 3 kilo tavuk Ve bu kadar
Pinarkorkmazer Deryakil bende de hiçbir şey yok ben gerek de görmüyorum 😂 basit şekilde yapılacak onlarca yemek var ne gerek var ki buzluğa bir şeyler atmaya 😂