Merveerol28 Tazeanne74 36+0 kavun olduk biz de, 17 gün kaldı 🤗 heyecanla bekliyoruz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🌸🥰
Selin-Merve Sivassli58 amin inşallah sizin bebeişin kilosu nasıl ben bir süre hep önde gittim şimdi haftasını yakaladı
DENIZ_55 Tazeanne74 Bizde safak😊 33+3 haftaligiz🥰 ananas olduk🍍 Kavuşmaya 46 gün ama sezeryan olacağım için daha az kaldı💗 Berbat geçiyor ilk zamanlar prensesler gibiydim son zamnalar berbat geçiyor benim🥴🥴
Tazeanne74 DENIZ_55 herşey evlatlarımız için bu yolun sonunda onlara kavuşacağızAllah yardımcınız olsun sağlıcakla gelsin 🥳🥰
Tazeanne74 elifbsraaa1 ,ayy ne kadar küçük ilk hamile olduğumu günü dün gibi hatiryorum ama şimdi son günleri sayıyoruz artık kavuşmak için 💕
Tazeanne74 MG1994 sayılı günler kalmış aynı bedende son günler sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız İnşallah 🥰🤗
Merveerol28 Tazeanne74 bugün muayeneye gittim doktorum 14 mart uygun dedi kesin gün verdi 🌸 hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🥰
DENIZ_55 Tazeanne74 Amin inşallah cnm teşekkür ederim hepimiz sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah rabbim 🥰
Kuumsaal77 Tazeanne74 33+0 ananas olduk🍍 uygulamadan göre 49 ama sezeryan diye 35 gün kaldı☺️ artık ağırlaştım öylece oturmak istiyorum kimse benden bişey istemesin 😄