Tazeanne74 dilannzeng Bende 17 Mart’ta doğum yapicam o zaman 38+3 oluyoruz.Gecmis olsun Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah 😘 Sağlıcakla büyüsün ❤️
dilannzeng Tazeanne74 Allah razı olsun canım benim sana da Allah kolay doğum nasip etsin inşallah evladını sağ Salim kucağına alırsın inşallah amin 🥰🥰👐🏻👐🏻
dilannzeng Aysenur_0046 ben belden aşağıya hiç bişey hissetmedim sadece başlamadan önce batikonla göbeğimi bacağımı silerlerken hissettim gerisi yok
dilannzeng Hayallerdualaraemanet140822 ederim canım inşallah rabbim size de kolay doğum nasip etsin aminnnnn ☺️☺️🙏
Hayallerdualaraemanet140822 dilannzeng çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim bebisinizi de sizi bağışlasın inşallah hayırlı evlat olsun🥰❤️
dilannzeng Seedaaff sonda en çok korktuğum şeydi diyebilirim 🤣🤣 odada taktılar ameliyathaneye inmeden 😒😒😒
Seedaaff Edanurylm evet bende ilk doğumum özelde olmuştu uyuşukken takmışlardı ama devlette sanırım öncesinde takılıyormuş 😁
48sibel Imasleeper merhaba. Bende ocakta 2. Doğumumu yaptım gerçekten 2. Dogum çok zor geldi bana ilkte 2. Gün koşuyodum bunda dogum sonrasi ayağa kalkamadım gaz da çok zor çıktı çok sancı çektim bol bol yürümek lazım
Imasleeper 48sibel ay deme öyle :( ilki zaten zordu kalk yürü bilmem ne bu daha da mı zor :((( Kaç sene var sizin arada
EsK07 Hayallerdualaraemanet140822 Bende 17 Şubatta doğum yaptım. Anestezi gerçekten hiç korkulacak bir olay değil. Benim iğne fobim var damar yolunu bile bebek iğnesiyle açarlar ona rağmen en rahat olduğum kısımdı. Bana kimse ameliyat anında mide ağrısı tarzı bir ağrı yaşayacağımı söylememişti o yüzden ben panik atak geçiriyorum sandım ama normalmiş anestezi doktoru hemen farkedip bi ilaç yaptı ve geçti. İlk yürüyüş biraz zor ancak sonrasında yürüdükçe ağrı da acı da azalıyor. Gece bile saat başı yürürseniz çok hızlı geçer acınız
Hayallerdualaraemanet140822 EsK07 yaaa çok teşekkür ederim mide için de söylediğiniz o kadar iyi oldu ki zaten genel zaman da da mide konusunda çok hassas bir insanım başıma gelse haberim olmadan öldüm falan zannederdim çok sağolunn🥰🥰❤️❤️
EsK07 Hayallerdualaraemanet140822 Rica ederimm. Bende fenalaşıyorum sandım da kısa süreli normal bir olaymış o ağrının olması 😂😂 Zaten çok ağrı gibi de değil mideye taş oturmuş gibi bir his. Ancak tüm işlemler zaten hazırlık dahil 20 dk falan sürdü benim Ameliyathaneye girişle çıkış arasında. Uyanık olduğum için de bebeğimle birlikte yatakta beraber çıktık. Ailem falan şok olmuştu bebeği önden bekliyorlarmış 😂
48sibel Imasleeper 5 sene var . Vallahi ben zor ayaklandım yürüyemedim ilk doğumum iyiydi ama 2. Zor bence
AselM dilannzeng İkinci sezaryenim olacak aslında ama ilkindeki herşyi unutmuşum resmen uyanık olmak daha mı iyi sizce ben ilkinde genel anestezi olmuştum bunda uyanık olmalı mıyım tırsıyorum biraz 😔🤍
48sibel AselM bende yarım anestezi sevmiyorum ama ikisini de öyle oldum uyanma derdi yok bide uyuşuk olduğun için 2 3 saat sonra ağrılar başlıyor. Yarım anestezi bebek sağlığı açısından da en iyisi
dilannzeng AselM canım bende uyanık ol hiç bişey hissetmiyorsun zaten bebeğini de görüyorsun ten tene temas ediyorsun kendinde oluyosun en azından korkulacak hiç bir şey yok ☺️
dilannzeng 48sibel benimde ikinci doğumum çok kolay geçti çabuk toparlandım eve geldiğim de günlük hayatıma döndüm hemen hastanede de yatmıyordum hiç ayakta dolanıyordum hep belki de bu yüzden çabuk ayaklandım :)