Minyonannecik Bu akıntı arada yoğunlaşıyor arada şeffaf geliyor idrar yolu enfeksiyonu mu yapıyor bu akıntıyı vajinal enfeksiyon mu yapıyor anlamıyorum idrarda ufak enfeksiyonum çıktı manurol toz şase verdi doktor kullanınca geçen oldu mu
Esilaaya Minyonannecik bencede vardı kültür yapıldı enfeksiyon çıktı fitil kullandım 1 hafta rahattım ama tekrar başladı sanırım geçmiyor
Eesraaa34 Minyonannecik ya benimde böyle oluyor ama çok ayakta kalınca veya kendimi yorunca şeffaf akıntı geliyor veya beyaz
Minyonannecik Esilaaya gyno lomexin kullandım geçti bidaha başladı sonra gyno xl gibi bişey kullandım aynı şekilde geçti gibi olup tekrar başladı napicaz ya
bulutsm Hem toz şase hem fitil hemfe antibiyotik verdi doktor kullandım toz zaten binkerelikti Kullandığım süre zarfında azaldı bırakınca 1 haftaya kalmadan eski haline döndü Daha da kullanmayı düşünmüyorum genelikte sık sık olacak yüksek ihtimalle
Minyonannecik bulutsm aynı banada öyle yazdılar yine kullanıcam galiba ayda bir olsada içiyorum biraz azaltıyor sanki bebeğe geçmez en azından ne bileyim ya
Kumsalzeyus Hamilelikte bir tutuldun mu döngü hep devam eder dut çayı için kendisini yiyin sirke turşu yoğurt suyu el yapımı olacak hepsi bol bol tüketin ilaç kısa günü kurtarıyor maalesef geçirmiyor tekrar edip duruyor vücut toparlamazsa