YyyyYasemin Kızçelerimmm 2 test yaptım kaset test negatif erken gebelik testi böyle çıktı ancak pembe renkle değil kuruma çizgisi gibi ama 5 dakika da çıktı böyle olup gebe kalan var mı ya ben umut etmiyorum ama merak ettim bat4 Mart ilk bebeğim geç döllenmeydi vefat etti belki varsa Buda mı acaba geç döllenme 
Bsssse YyyyYasemin öncelikle başınız sağolsun 🙏🏻 inşallah gönlünüze göre olur bende sizin gibi ikizlerimi kaybettim bu testi geçen ay yaptım 8 taneden 5 tanesi pozitifti ama testler bozuk çıktı inşallah senin testlerin doğrudur , birde başka test dene istersen 🙏🏻🌸
gokcekocyigiit Sabah ilk idrarla, erken gebelik testi yapın, daha net sonuç alırsınız, fotoğrafta çok belli olmuyor, hakkınızda hayırlısı 🌼
YyyyYasemin gokcekocyigiit elimde sadece kaset test var adetimin geçmesini bekliycem artık şansıma teşekkür ederim🩷
gokcekocyigiit YyyyYasemin kaset testler çok nadir doğruluk payı veriyor, ben kaç test yaptım hepsi negatifti ilk gebeliğimde ve umudumu kaybetmiştim, regl olmayı beklerken bayıldığım gün hastanede öğrendik 😊 ama 2. ve 3.gebeliğim de erken gebelik testi ile silik çizgi ile öğrendim🌼
Gofretsmom gokcekocyigiit çok şaşırdım benim sadece kaset testler doğru oldu hiç hata vermedi erken gebeliklerin hepsi yalancı pozitif verdi
YyyyYasemin Bsssse Allah razı olsun sizin de başınız sağolsun🩷herşeyin hayırlısı zamana bırakıcam eğer adet olmazsam o zaman yapıcam test yaparak insan çok strese giriyor inşallah herşey istediğimiz gibi gönlümüzce olsun 🩷