Hurem76 Tazeanne0134 Bu ne kadar da çok ben gerçekten öyle birbirimize ettiğimiz duaların daha çabuk kabul olacağına inanıyorum nedense😊
Tazeanne0134 Hurem76 öyle zaten hamilelikten önce bilmezdim ha zorluk yapmazdım ama anne olduktan sonra daha da dikkat eder oldum çünkü çok hassas Bi süreç
Mervecimmm Hurem76 benim de ilkinde hamilelik boyunca bulanmıştı. Bunalıma girmiştim resmen.2. De başlarda bulandı ama ilkiyle kıyaslanamaz fakat 37. Haftadayım ben psikolojik olarak ne kadar etkilendiysem ilkinde hala prilam kullanıyorum bulanacak korkusuyla
seymanuurr Hurem76 benimde öyle 2 yaşında bir kızım var 3 aylık hamileyim ve sanki kendimi dinlemeye fırsatım olmadığından mıdır nedir çok birşey anlamadım gibi geliyor ☺️
sacmalamakizim Hurem76 Ooo daha erken kız ilerleyen zamanlarda da bulantı, tiksinme olabilir. Ben 2. gebeliğimi 6+2’de öğrendim, öğrenene kadar belirtim olmamıştı, 7 haftalıkken başladı bulantı, tiksinme ilerleyen zamanlar da arttı. 😅
Denizco Hurem76 benim ilk gebelikte bulantı kusma yoktu. Bu gebelikte bulantı kusma oluyor. Tamamen her gebelik farklıdır dedikleri gibi.
Loveis Hurem76 hormonlarla alakalı 🥲 Benim ilk gebeliğimde mide bulantisiyla geçti ama bu çok başka bisey. Ben kaç haftadır kendime gelemiyorum yemek yapamıyorum, yiyemiyorum kilo verdim şuan. Geceleri rahat uyuyamıyorum çok zor durumdayim. Bu hamilelikte herşeyim tavan yaptı. Bir de daha başındasın zaten konuşmak için erken bence 🤭
NurCeren00 Hurem76 benim ilk kızımda aşırı rahattı. Asla midem bulanmadı, baş dönmesi yaşamadım. Sadece uykum çok oluyordu. Ama ikinci hamileliğim ilk 3 ay sadece bulantı ve kusmayla geçti, baş dönmesi tansiyon düşüklüğü cabası. Artık bulantılar geçti ama vücut ağırlığı vs ilkinden çok daha ağır.