helloandhello Pinterest anasayfanızı paylaşın bakalım siz neleri takip ediyorsunuz 🤣maksat muhabbet 🌠🌛💭 Buda benim sayfam
keyfimin-kahyasi-misin helloandhello ya bebik ne kadar tatlı sjdkdn maviş maviş haha biz cekeke ya sumugu burnunda baloncuk çıkarır ya kusmugu ağzında olur 🤣🤣🤣
helloandhello keyfimin-kahyasi-misin günlük 50 kere üst baş değişir her yer süt kusmuk olur altına çıkar bir 😅😅😅
keyfimin-kahyasi-misin Tutaste_ 🤣🤣ya ben yikaidm baş olmuyor sonra denk geleni attım ssmsm hata sye dusunuyodum ilkten kalma zıbın çok almaya gerek yok diye bı baktım üç beş bişi onlardada sarı süt lekesi cikmiyo sjsj
Tutaste_ keyfimin-kahyasi-misin valla ben yıkadım suya bastım cikmadı sıcarim içine poklu seyimi giydiricem dedim attim hitti skckc
umrumdadegil keyfimin-kahyasi-misin artık g*t kadar evler yaptıları için bişey sığdırmak zor 😂 evim olsa yavaştan bu şekle çevirim diyorum ama işte ev yok🥲 kiracı olduğum sürece şimdiki mobilyalar bozulana kadar devam 😂
keyfimin-kahyasi-misin helloandhello faydasız heleki büyüyünce kıyafetleri yemek lekesi yağ lekesi oluyor ve Bir çıktıysa ikinciye eksim kalıyor 🥴🤣geçen yeni takım giydirdim annemlere gittik bı bardak ayranı tepesinden döktü ağzını denk getiremedi🤣🤣🤣
keyfimin-kahyasi-misin umrumdadegil Ya Allah kalbine gör everisn 🥲ev bizim küçükte değil Eşim kendi yaptirdi ben yokken dnddn ama içi İçim sindigi gibi olmadı 🥹neys ezamanla olur oda ya