Byby99 Adetim 3 gün gecikti idrar testi yaptım çok çok silik çıktı acaba gebelik olma şansı var mı yoksa boş yere kan vermek istemiyorum ?
Byby99 Ayrıca göğüs hassasiyeti , gaz sıkışması , kasık ve belde ağrı var sanki adet olacakmışım gibi ama bilemiyorum
Mlkcan Byby99 olabilir canım ama kan vermeden emin olamazsın ki 🙂 benim de 4 gün geçikti kan vermeye korkuyorum 😏
Aysnrplt İlk yaptığımda ışığa tutunca ancak görünüyordu 😊 inşallah vardır bebiş varsa zaten kanda belli olur
Yasemincifci Byby99 var silik cizgi durduk yere cıkmuyor vücudun bthcg salgılıyor demekki sağlık ocağına git netleştir canım
Ebru3435 Byby99 benim de öyle çıktı silik şekilde sonra gittik canım kan verdim acilde 492 çıktı hiç unutmam o günü salak gibiydim öyle saçma saçma gülüyordum 😃😃
yaseminan Byby99 eğer hastahaneye gitmek zor geliyorsa yarın bi daha yap ama şunu söyliyim silik çıkıpta hamile olan çoook kişi var
Zeyni Hamile olmasan asla çizgi çıkmazdı benim de öyle oldu erken gebelik oldugu için silik çıkıyor zaten hayırlı olsun =)
Ruvis Byby99 silik çizgi hamilelik belirtisi daha önce iki kez başıma geldi ama ümitlenmeden kan testi yaptırsan daha iyi olur 👍🏻 umarım hamilesindir ❤️
RveA Byby99 canim silik cikmasinin nedeni gec dollenmede ola bilir..bir kac gun bekle bi daha test yap o zaman daha net anlarsin..
Sevdaliza Ben adetime 15 gün kala test yaptım çizgi silik bile değil yok denecek kadar ince ve görünmüyordu hatta Işık’ta görünüyordu sadece araya Cumartesi Pazar girdi doktora gittim testi gösterdim silikte olsa çizgi var demekki bişryler var dedi kan testi yaptı sonuç 1842 şok geçirdim resmen hiç görünmüyordu testte o derece silikti
Melis_teker Benınde çok silik çıkmıştı sadece ışık da belli oluyordu gıttıgımde kan Verdim 36 çıkmıştı hamıleydım yanı şimdi 20 haftalık oldum 😊
Seva____seva Duygu_ adet bitdikden kaç gün sonra ovulasyon testine başladiniz? Normalde 5 ci gunu basla diyorlar ama bende 3 cu gunu oldu yani gec yapsaydim kaçirmis olcaktım sonrada olmadi diye uzulurdum. Ama bazende adete 1 hafta kalada ola biliyor ovulasyon
Mimnak Bnmde silikdi degerim 19 çıkmştı büyük ihtimalle vardr kanla netleştr hemn belki sennde degern düşük olduğundan silik çıkmş olblr