ftmagkr PelinEtymz 2 Şubat , yarın kendi doktoruma gideceğim ama bazen peçeteye sildikçe kanama gibi oluyor bir sıkıntı mı var acbaa
ftmagkr PelinEtymz beta değerleri genelde gebeden gebeye değişir önemli olan artış ve doktorun yorumu aslında
ftmagkr PelinEtymz herhangi bir sorun yok kese gözüktü 🙏 10 gün sonra kontrole geleceğim. Progestan ve kan sulandırıcı iğne başlandı. Kan sulandırıcı iğne ben de kan pıhtılaşması olduğu için kullanmam gerekiyordu zaten
ftmagkr PelinEtymz teşekkür ederim size de hayırlı olsun 🙏 benim biraz zorlu geçecek sanırım. Progestan , kan sulandırıcı iğne , coraspirin bütün tuşlara basıldı 😂
sendekimsinnn ftmagkr canım şuan tam kaç haftalıksın ben bugün 5 haftalık oldum betama baktırdım 220 çıktı çok düşük geldi bana normalmi acaba bi bilgin varmı
ftmagkr sendekimsinnn 5+5 haftalık ama kaç haftalık konusunda bir yorum yapmadı doktorum her şey normal dedi
narkolepsi1 sendekimsinnn benimde 5+4üm cuma kşamı 328 çıktı en son Pzt aksam 70 Çrş akşam 157 Cuma aksam 328 Cumartesi idrar verdim pozitif çıktı Acaba yine versemmi kan
ftmagkr sendekimsinnn beta hcg değeri kişiden kişiye farklılık gösterir hiç canınızı sıkmayın bence 🤗 doktora gittiniz mi ?
sendekimsinnn ftmagkr yok canım gitmdim daha ama szinkine bakınca biraz daha rahatşadım seninkinde aşırı yüksek değil ben burda birçok kişinin betasını gördüm çok çok yüksekti benimkine göre o yüzden çok endişelendim ben şuan tam 5 haftalığım beta 220 çıktı
ftmagkr sendekimsinnn beta değer aralıkları değişiyor tabi burda artışı önemli. Ben erken gittim çünkü benim pıhtılaşma sorunum var ve kan sulandırıcı iğne kullanmam lazım