yildizz83 Melo355 öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌼🤲öncelikle büyük parçaları araştırıp karar verip sonra alın hergün fiyatlar artıyor çünkü
rabis-0201 Melo355 ben indirime girdikçe büyük parçaları aldım, park yatak bebek odası küvet takımı gibi, 27. Haftada toplu bir alışveriş yaptım sonrasında ihtiyaç oldukça alırım dedim 😄
04052016mh Melo355 32.haftada eşyalarını alan ben şok 😅 gerçi belki 3.diyedir benm salmışlık ama ilkte de 6.ayda almıştık
04052016mh Gcam08 büyük eşyaları vardı zaten yatak vs bir kıyafet alışverişi lazımdı gittik mağazaya girdik bir demede aldık çıktık vala öyle yavaş yavaş alamazdık biz çocuklarla da sürekli çıkmak olmuyor 🤷🏽♀️ 33.haftada da yıkadım ütüledim çantayı falan hazırladım çok şükür 😊 sağlıkla gelsinler inşallah
04052016mh 050655 yavaş yavaş alıcaksanız grç gibi ama bir defada gidip alacaksanız sorun yok gibi ☺️
Mavro İlk hamileliğim kıyafet olarak ne alacağımı doğru düzgün bilmiyorum 😅 herkes farklı farklı şeyler söylüyor ne yapacağım bilemedim 🥹🥹🥹