Hk29 Kızlar ben 29+1 deyim. Hamilelik sürecinde susuzluğa hiç dayanamadım, biraz az şu içsem hep başım agrıdı günlerce. Herhangi bir riskim vs yok. Bebişe zarar gelmesin diye oruç tutmayı planlamıyorum. Sizce durımlar nedir
Femay Hk29 20 haftalığım tutamıcam açlığa dayanamıyorum elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum. 🥲
Hk29 irser Doktor’un önerdiği vitamini kullanıyorum tabi ki. Eğer oruç tutacak olsaydım gece sahurda veya akşam iftarda kullanırdım vitamini.
Hk29 Baby_B öncelikle bebişiniz sağlıkla gelsin. Allahın izniyle sonra da orucunuzu tutarsınız inşallah ❤
Ozgekiz Hk29 5+5. Oruç tutarım diyordum ama kardiyolog ve diyetisyenim olmaz dedi🤷🏻♀️ bir tık içim buruk ama bebiş iyi olsun seneye telafi ederim inşallah (emzirdi ve edemediiii 😄)
agustosboceklerim2 Hk29 benim 4. Ayim bulantılarım olduğu için tutamayacağım ama 6. Ayima falan denk gelseydi tutmak isterdim
Altin23 Hk29 benim 8+2 ama ben de tutmayacağım çünkü tutsam bile bozulacak her gün sabah mutlaka kusuyorum 🤦🏼♀️
Tugceelanaz Hk29 28+4 deyiz bende tutmıcam . Bi kaç saat birşey yemesem bebeğin harektleri az veya yok. Yedimmi o da canlanıyor