MMatildaa Merhaba kızlar 22+5’teyim bu salıdan itibaren vajinal yoldan progestan almaya başladım ama o günden beridir bebeğimin hareketlerinde bi azalma oldu bu durumu yaşayan var mı
Ceydaaas1 MMatildaa ay inan bende aynı şeyi düşünüyorum iki gundur bebeğim bateketleri yaşadı 20+5 im uzun süredir progestan kullanıyorum ama sabah yavaşlık hissettim
Edamurat58 MMatildaa bende 19 haftalığım 2 gündür kullanıyorum yavaşladı evet hareketleri zaten çok hafif hissediyodum ben seğirme gibi ama o bile yavaşladı
Cnsymn MMatildaa ben 20. Haftamdan 36. Haftama kadar kullanmıştım ilk gebeliğimde günde 4 kere idi ama yavrum çok hareketliydi ve şuan 3 yaşında, veeee şu anda çok hareketli 😂😂
Nazf MMatildaa 24+3’teyim 3 gündür kullanıyorum Daha önce de kullandım o zaman bebiş çok küçüktü tabi ama su an gayet hareket ediyor Büyük ihtimalle siz uyurken yapıyordur büyük hareketlerini Geçen gece 5’te susasım gözümü açtığımda karnımda sanki futbol maçı vardı 🤣
Meltemanneolsun Ben 18 haftadayim ilk ogrendigimden beri kullanıyorum 3 hafta önce bırakmıştım bu hafta tekrar başladım ve kullanıp ultrasona gittim hiç de azalmamisti gayet normaldi hareketleri. Ondan olduğunu dusunmuyorum
MMatildaa Ceydaaas1 ya tıbbi bir gerçekliği var mı yok mu bilmiyorum ama ben 1 hafta kullandım ve azalmayi hissettim net bir şekilde sonra bıraktım progestanı kullanmayi
Ceydaaas1 MMatildaa ben bir kere 1 hafta kullanmayıp bırakmaya kalktım lekelenmem oldu doktor doğuma kadr kullanicaksn dedi birde ağızdan daha çok yan etkisi oluyormuş ama vajinal yollada aynı bence sürekli uyku hali halsizlik yorgunluk yapıyor bende sende oldu mu
MMatildaa Ceydaaas1 benim önlenm amaćli kullan demisti sonra konforsuz olmasından dolayı doktoruma bildirdiğimde fitili bırakip duphaston hap vermişti bana ama progestani fitil olarak aldigimda dediğiniz belirtiler olmadı ağızdan alinca çoğu kadında dediğiniz yan etkiler oluyor bence
MMatildaa Cnsymn ay maşallah ne güzel demekki biz evhamli anneler olarak o sekilde algilamak istedik😂😂
Cnsymn __Kubracik01__ ben 20 haftadan 36 a kadar kullandım 16 hafta yaklaşık bu hamileliğimdede bir buçuk ay kullandım iyi geldi endişe etmeyin bebeğinizi koruyan bir ilaç