Parinas [silindi] tekrarlanmasından korkuyorsanız o oluyor malesef. Kızımı doğurana kadar ne korkular ne kabuslar yaşadım. Sağlıklı olan bebek bi şekilde doğuyor, sağlıksızsa ona yapacak bişey yok zaten devam etmiyor☹️ Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size de tez zamanda
Hatice_11 [silindi] Ekim’de kürtaj oldum kasımda ovulasyona başladım hala gebelik elde edemedim . Sabırla devam ediyorum 🍀😌
Leylalarr Hatice_11 çok geçmiş olsun bende aynı şekilde Ekim’de oldum hiç korunmadim ama hala gebelik elde edemedim.Yani çevremde dahil herkes ilk veya ikinci aydan takir takir hamile kalıyor.Dusunmekten psikolojim bozuldu benim artik
Fraublt-31111 Aleyna_1634 Nasıl yani şuan kaç haftalık bebeğiniz Bende 26 ocakta kürtaj oldum daha adet olmadım korunmuyorum da tekrar istiyoruz diye
Aleyna_1634 Fraublt-31111 23 haftaligiz şuan korunmada ilişkiye girip folik asit kullanın inşallah olur❤️
ozlem_2727 [silindi] Ekim’de kürtaj oldum Şubat’ta hamilelik haberimi aldım 2 ay korundum ben ama bi neden bünyeye fark ediyor tanı hayırlısı olsun her zaman için hakkımızda
Mtt34 [silindi] iki ay korun dedi iki ay korundum sonraki ay hamile kaşdım şuan 5+2 deyim daha doktora gitmedim sadece kan verdim salı günü ilk kontrolüm var