Sila41_ [silindi] sadece bir kez regl görüp denemeye devam ettik 3. Ayımda hamile kaldım 4. Regli olmadım yani
beyzaakartal [silindi] ben kürtajdan sonra bir kere regl oldum sonra hamile olduğumu öğrendim 1.5 ay sonra falan oluyor sanırım şimdi de 6 haftalık hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
bebegimibekliyorum__ [silindi] 5. Ayda hamile kaldım canım zaten o Ayda düşünmeye başladım şuan 25 haftalık olduk 🐣
Zambak-12 [silindi] bende ekım de kürtaj oldum 3 regl sonrası 6 haftalık hamıleyım endıse etmeyın ılk düşük sonrası bebek kolay tutıbuypr demıslerdı ınsallah benım de öyle olcak sizinde
2Princess1Mom [silindi] Evet düşükten sonra hemen istemiyordum. Ama genelde bebeklerim geç oluyor yine ararım diye düşündüm 2. Reglden sonra korunmayı bıraktım. Düşündüğüm gibi olmadı. 3. Regle 4 gün kala belirtilerle öğrendim
Hasret18ayaz [silindi] ilk kurtajimda korunmamistik 1 adet görüp hamile kaldım onunda kalbi durdu yine kürtaj oldum ondan sonra doktorum 3 ay korunun dedi korunuyorduk ama supriz oldu hiç adet olmadan hamile kalmisim şuan 22 haftalık
Parinas [silindi] hemen hamile kaldım. 10+5 haftalıktı. Doktor çok güzel temizledim beklemene gerek yok dedi ilk ay tuttu