Ozge1322 Busra2013 benimde aynı şekildeydi ve alt karnım ağrıyordu sizin kaç haftalık progestan bebeğim tutunmasını sağlıyormuş genelde çoğu gebe kullanıyormuş
Busra2013 Ozge1322 bana ilac vermedi kendi gecer dedi 10 haftadatim suan bile kasigim agriyor adet agrisi gibi
Yavuzzynpmhra Ozge1322 valla ben ikizlerime hamileyken, perinatolog takipliydim. Bir sürü küçük küçük kanama alanım vardı, hiç bir şey kullanmanıştım vermemişti. Kızlarım sapa sağlıklı doğdular hamd olsun🫠 iniallah sizinde sorunsuz geçer
AybenYB Ozge1322 benim de aynı şekildeydi, bebeğin kesesi büyüdükçe kanama alanı da yok oluyor, ilaçlarınızı düzenli kullanın ve hep dinlenin içinizi ferah tutun
Busra2013 ikievladaemanetci_ normal canim ilac fln vermedi kanama alani 12 haftada yok olmustu kasiklarm sag bacagim hala agriyor suan yazarken bile sag kasigima batma oluo doktor bisi olmaz dedi yani kanamam fln yok normal geciyor hamileligim 24 hafta olduk
ikievladaemanetci_ Busra2013 anladım canım 10 haftalıkken başlayan kanama alanının 12de kayboldu değil mi doğru anladım. Sürekli yatarak mı geçirdin normal hayatına dönebildin mi
Busra2013 ikievladaemanetci_ hayir ilk gebe testi yaptigimda pozitif cikti ama adet sancim vardi dedim belki kist vardir test yanlistir acile gittim usg yapti kanama alanina kist dedi bebek yok dedi iktihap ilaci verdi dedim kendi doktoruma gorunim ole yerim ilaci doktoruma gittim bebek ordaydi gordum dedi kenarda kanama alani olusmus kendi gecer dedi 12 haftada gittigimdr gecmisti dinlen veya uzan kalkma su ilaci ye demedi
Briahll Ozge1322 bende de oldu iğne ve fitil kullandım şuan 13 haftalığım hala fitile devam ediyorum korkma geçer inşallah canım. Ama iş falan yapma sürekli dinlen yemek bile yapmadım ben o süreçte.