Gizemyunusduman Bu akşam Depeend alıcaktım ama beden olarak tam emin olamadım o yüzden alamadım 38-42 Ve 42-50 beden varmış şu an 68 kiloyum doğuma daha 3 ay var sizce kaç beden alsam olur alıp kullananlar memnun kaldılar mı acaba ?
Yagmur0256 Gizemyunusduman Ben 62 kiloyla hamile kaldım şuan 75 kiloyum ve 39 haftalık hamileyim. En büyük bedeni aldım 2 ay önce 69 kiloydum tam oldu 😊
Sevgik Gizemyunusduman ben 39 haftada 75 kiloydum orta beden aldım çok rahat kullandım. Büyük beden almanıza gerek yok bence. Orta boy yeterli 🙂
tazecikanneee Gizemyunusduman büyük boy almalısın bence canım arladaslara bende çok sordum lastikli oluyormus zaten küçük alırsan bacak kısımları baya sıkıyormuş ya ve bende 66yım suan 35+4üz ama büyük boy alacağım
Gizemyunusduman Hbsanneoluyo pantolonlarda 42 normal eşofman tarzı şeylerde kesimine göre L yada XL diye değişiyo
Gizemyunusduman Yagmur0256 bende bir an en büyük bedeni alsam dedim ama ya bol gelirse bu seferde her yer batarsa dedim vazgeçtim
Esn Gizemyunusduman ben 64 kiloyum large beden aldım herkes büyük beden daha iyi oluyor dedi zaten heryeri lastikli sarıyo vücudu
Annesininbalbocugu Gizemyunusduman Canım en büyük bedenini al bence bende en büyüğünü aldım Kimse sorsam en büyük nedeni alıyor Birde normal doğum yapacaksan eğer boşuna alma yani devlette doğum yapacaksan hasta bezi al
pnr01 Gizemyunusduman bence 42 50al canim çünkü küçük olursa rahat edemezsin ağri yapar bende 42 50 kullanmiştim L beden
elifiii Gizemyunusduman büyük boy alın rahat edersiniz. Ama hastanenize de sorun eğer vereceklerse bir paket yeterli oluyor.