Meryemm46 Kızlar size bir sorum olcakta alt karın şişliyi adet belirtilerimi ay sanki catlicam böyle olan var mi
Gmzle Meryemm46 benimde adet olmadan bir gün önce bas donmesi mide bulantısı oluyor genelde akşam oluyorum sabahta ishal oluyorum ishalden anlıyorum adet olcgmi
Meryemm46 Kizalr gercekten ya ben hiç adet olmayan biriyim hep ilaçlarla olurum bana birşey diyecek kimse yok muu
Meryemm46 Mervesp Martin 8 olmam lazım ama ben hiç olamam ilaç içmeden bazen goslerim Cook agriyo bazen kasıklarıma ağrı giriyoo aynı adet belirtilerigibi aama olmam ilaçla oldigum icinsize bir soruyim dedim
ppmerlina Herkesin vücudu farklı benim genelde olmadan 1-2 gün önce karnım çok ağrır regl olacağımı anlarım ve olurum cidden. Kimisinde göğüs şişliği oluyor mesela. Seninki de karın şişliği olabilir canım
Meryemm46 ppmerlina ah şu adet olma işini anlasam bir ilaç ictiyim için anlamıyorum normaldede olmam hiç otrdumu karnımın orası yanıyor ya ben hiç böyle olmamıştım hayrlisi
Meryemm46 Gmzle cnm ben ilaç ictiyom için anlamıyorum ilacın etkisi 7 gunsonra adet olurum öyle anlarım ama ne bilim
Meryemm46 ppmerlina ay söylesem kii yaş 30 kilo 105 eşimde bnde hiç sorun yok sadece bana kilo verdedi
ppmerlina Meryemm46 ben de hemen hemen 80 kiloyum çekinme 🤭 zaten kilo sadece bebek için değil her şey için engel rahat rahat nefes bile alamıyorsun uyurken 😔