nebakiyonkomikmi Evet hanımlar sorum başlıkta yada degisik isimde olabilir güncel ve çok koyulan isimler istemiyorum
annesim220508 nebakiyonkomikmi valla ben sürekli bunu söyleyip duruyorum değişik bir isim isteöiyormuşsunuz ama benim aşırı hoşuma gitti oğlumun adını belirlediğimiz için o ismi koyamıyorum yoksa kesin Miralp koyardım çok hoşuma gitti 😂
Minnakpopus nebakiyonkomikmi oğlumun adı Alparslan. Bu bebeğimde erkek eşim önce İlteriş dedi ama oğlum Göktürk olsun deyince Göktürke karar verdik 😇aklımızdaki isimlerde şunlardı(İlteriş,Kürşad,Attila,Bilge Kağan,Göktürk,Metehan,İlbey)
Balbebek012 nebakiyonkomikmi alper tunga Kültigin Bilge kaan Alparslan Allah allah diyip savaşa gidesi m geldi 😅😅
nebakiyonkomikmi annesim220508 sürekli aynı isimler mesela beş çocuktan üçü atlas günümüz de 😂 Koyana saygım var tabiki ama ben daha nadir koyulan isim istiyorum
nebakiyonkomikmi Minnakpopus İlteriş çok güzel ama gelde kocamın ailesine bunu dedirt dilleri dönmüyor herşeye 😂😂😂 Metehan güzel isim yazdım kenara 🌸
nebakiyonkomikmi Balbebek012 ahahahahahahahah sonu çok iyiydi Alparslan var siklar arasında ama sanki oda yaygın olmaya giden isimler arasında gibi
hanimiys nebakiyonkomikmi Bilgehan Alparslan Altay Cengiz Göktürk Ertuğrul Gökhan Metehan Selçuk https://turktarihim.com/%C3%96z_T%C3%BCrk%C3%A7e_%C4%B0simler.html bu linkte daha çok isimler var
Alpgmz nebakiyonkomikmi Alperen oğlumun adı kızım olacak oda Gökçe 🫶 erkek olsaydi Göktuğ olacaktı ❤️ Oğuz Kağan Alp Göktuğ Gökalp Hakan Göktürk Atilla Metehan
Minnakpopus nebakiyonkomikmi yaa ahahaha bizimkilerde öyleydi ama ben eşimi kıramadığım için kabul etmiştim 🫣 hatta kayınvalidem sili dönmedi bu nasıl isim ay sen taşı sen doğur adına ne karışıyo o gavur dedi oğlundan için 😂😂
Auri nebakiyonkomikmi Ceren sungurun çocuklarınıza türkçe isimler adlı bir yayını var youtubeda Bir bakın bence baya güzel isimler var orada Favorim ise Barkın 😍
1Atlas_dunyam nebakiyonkomikmi esimin ismi rujdi al sana değişik isim 😂😂😂 anlama güneşe bakınmis.. not : doğulu değiliz 😊