Anneonlime616 Kızlar iki günde bir deniyoruz ama bu spermler sonra sonra azalıyor mesela ilki gibi afedersiniz ama tazikli olmuyor diye duydum mesela eşimde öyle bi kaç gün bekleyince daha iyi oluyor diyor bana
ddefnos Anneonlime616 bence bunlara takılmayın normal rutinde ilişkinize strese girmeden devam edin. Ben ilk hamileleğimde spermler dışarı taşıyor diye endişe ediyordum ikinci hamileleğim şimdi ondada hiç hissetmiyorum heralde sperm az diye düşünüyodum😅 ama bebiş olucaksa bütün bunların bi önemi yok stres yapmadan düşünmeden geçirmek lazım 🧡
Anneonlime616 ddefnos evet doğru diyorsunuz ya normal rutinde ilerlemek lazım ama işte çevremdekilerde iki günde bir yapmak lazım diyorlar ondan sordum
Phyloo Anneonlime616 tanzıge gerek yok bı damla bile yeter keçiboynuzu pekmezi için çok faydalı hem sperme hem yumurtaya
Sarl9697 Anneonlime616 bence bu şekilde düşünerek ilişki yaşamayın bu sizi yıpratır Olacağı varsa ayda bir yapsanız bile olur akışına bırakın inşallah tez zamanda kavuşursunuz mucizenize ✨
ppmerlina Doktorlar sperm kalitesi için 2 günde veya 3 günde bir ilişki öneriyor. Her gün ilişkiye girilince sperm kalitesi düşüyor. Zaten her gün ilişkiye de girilir mi ya bu yorgunlukla 🤣