Papatyam_42 deletedmom43191 bende 2 tane var birde ama gülü seven dikenine katlanıyor misali tüylerle artık çok içli dışlıyız😂 diğer kedim hayattan soğuk bi tip olduğu için umrunda değiliz onun zaten sevdirdiğinde de babasına sevdiriyor kendini kumam😂
Papatyam_42 ibcmom inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler benimkide sizde umarım sağ salim kucağınıza alabilirsiniz inşallah 🙏🙏
senem-yabaci Papatyam_42 bir şey olmaz. Bizim 6 kedomuz var hepsi tepemde 😂 hatta birisi masaj yapıyor göbeğimi yalıyor 😂
Sadecanyeniden Papatyam_42 ay bu benim themisim değil mi :) benimki de ilk kızımda da kucagimda yasadi şimdi de (7+1) kucagimdan inmiyor
Papatyam_42 redflowers bağ kurmakta çok usta bir kedi ama çocuklardan korkuyor bizim yeğenler çok ne zaman çocuk görse bebekte dahil kaçıp saklanıyor bakalım kardeşiyle nasıl olucaklar🫠
senem-yabaci Papatyam_42 normalde 9du 3ü bebekken öldü maalesef. 2 bebek kaldı. Tam da hamileliğimin başıydı. Ertesi hafta kanamam oldu. Üzüntüden sanırım. Kurbanda sokakta da iki kardeş bulmuştuk. Aç aç yatıyorlardı yol kenarında. Kıyamadık 😂
Papatyam_42 senem-yabaci yaa gönlünüzün güzelliği imkanım olsa bende sizin gibi sahiplenmek isterdim imkanımızın yettiği kadarına bakıyoruz eve alamasakta bahçede bir sürü kedimiz var mama su yatacak yer ayarlamaya çalışıyoruz
redflowers Papatyam_42 bizimkilerde öyle valla hiç alışamadılar çocuklara eşimle ikimiziz evde sessiz sakin ortamda büyüdüler bakalım bebiş gelince nasil olcak 😍🥰
senem-yabaci Papatyam_42 biz çok zorlanıyoruz aslında bakarken ama sokakta yavru halleriyle bırakmaya gönlümüz el vermedi 4 bebiki. Diğerleri evde doğdu zaten. Neyse ki bizim yediğimiz çoğu şeyden yiyorlar. Aşıları zorluyor sadece ama canları sağolsun 😍
Papatyam_42 senem-yabaci bizim tekir çok sık hastalanıyor aşıları tam olduğu halde bizi onun hastalıkları zorluyor malum veteriner masrafları😩 mamayı ne zaman değişse arza çıkarıyo zaten 🥲
senem-yabaci Papatyam_42 biz babişi bulalı 1,5 yıl oldu daha bebekti hep hasta oluyor o da. Eşim çok yaklaştırma kendine diyor ama haksızlık oluyor öyle. Ben de göbüşümü sevdiriyorum 😂 şu an da yalıyor
tosbaaa benim kedim de sürekli karnıma masaj yapıyor hamileliğimin başından beri. başlarda hoşuma gidiyordu ama şuan 23 haftalığım ağrıtmaya başladı korkuyorum biraz (benimki de 6 küsür kilo :)) bir zararı olur mu bilmiyorum ama artık izin vermiyorum.