mrvksen hemen size detaylı anlatayım;
Öncelikle ben hamileliğimin kesinleşmesini devlet hastanesinde yaptım. 445′le öğrendim. 4bin küsür olana kadar acilde yaptım kan takibimi sonras 4 küsürlerde Esra Hocadan randevu aldım.. Eşimi esra hocanın odasında beklettim ben sonra kendisi eşimi çağırdı bebeği gösterdi ben kendimi çatalda pek rahat hissetmediğim için müsade istedi eşimede gösterdi.. (alttan muayenete karşı değilim bu arada ultrasonda kese içinde bebek görünmedi alttan baktık oradan gördük) aklımdaki her soruyu sordum kendiside bana süreci bir sonraki ramndevuya kadarki herşeyi anlattı. Zaten dosya veriyolr orda takip çizelgesi var hangi haftalarda ne olacak yazıyor. İkili tarama olana kadar detaylıca bana her randevumda herşeyi anlattı. Bende sormak istediklerimi sordum.. ikili tarama için güvendiği bildiği yerleri önerdi içlerinden seçtim birine ggittim o doktorda 10:00 da girdiğim randevumdan 11:05te ççıktım o kadar herşeyi detaylı göösterdi. İkili taramanın neden yapıldığını falanda bana esra hoca anlattı hatta başka postta birine yazmıstım hiç internetten araştırmadım o kadar sorularımı cevapladı. Bu arada havalı bir kadın olduguna katılıyorum ama böyle kadınlarında hastasıyım bana çok çekici geliyor ondanda olabilir. Ama işiyle kııyaslamadım tabiki. Enerjisi tutmasayfı kesinlikle gitmezddim.
Doğum paketimle ilggili bir yanlış anlaşılma oldu ben esra hanıma belirtmiştim hemen asistanına söylettti düzzelttirdi mesela mağddur olmamak adına.
Eşlere gösteriyor ama öncelik tabiki sizinle başbaşa kalmak şuan 17.. haftamdayım yarın randevum var her bir randevumda eşimi arka tarafa ççağırddı. Hiç öyle bir eeleştiriyi duymamıştım.
Özel, Telefon numarası yok ben genelde sabah saatlerinde odasının dahili hattını arıyordum bir şey için hepsinde de ulaştım. Yani çok fazla irtibatta hastaları var ven tercih etmedim de.. isteyen varsa bilemiyorum.. bende bu alandayım özel numaram var geccenin 2’sinde hocam şöyle bişey yaşaadım bişey olur mu gibi bir sürü mesaj geliyor. Bu rahatsızlığı doğru bulmadıgım için almadım isstemedim dde..
İkili tarama testimi 13. Haftamda yaptırdım sonucu 2. Gün geldi bana ssöylemişlerdi zaten 2-3 ggün içinde çıkar zahmet etme telefonla bana dön bilgi vereyim dedi. Hem perinatolojiden hemde esra hoca bana telefonda raporlar hakkında bilgi verdi randevunuda şu tarihte al gel bir şikayetin var mı nasıl gidiyor dedi biraz konuştuk kapattık.
Yarında bu ay ki randevumu görüşşeceğizz. Olası bişeyde yine çağırıyor zatenn..
soğuk geldi falan demişleer ama bence sohbetli ve iletişimi iyi bir dooktor.. bidde ben geçen sene eltimin doğumundan beri tanışıyorum o aşamalarda da hep sohbet ettim zziyarete geldi gitti bilgi verdi takip etti.. bence kalitesi 10 km öteden belli bir doktor.