Hanımlar bugün 31 gün oldu doğum yapalım normal doğum yaptım, lohusalık kanı bazen geliyordu bazen gelmiyordu bugün bildiğiniz kırmızı kan geldi Hanımlar yani böyle koyu kahverengi falan değil bildiğiniz temiz kan diyebileceğim yani bir yerimiz kesilse akacak kırmızı kan geldi ve pedimin yarısını doldurdu şu anda arada bir geliyor hatta böyle geldiğini hissediyorum adet kanı gibi sıcak oluyor hissediyorum yani gelişini, çok korktum çünkü benim üretra kısmı da tamamen yırtılmıştı doğumda bayağı bir dikişim vardı, çok şükür biz sıkıntı çekmedim dikişler açısından da korkuyorum kırmızı kan gelince ve pedimin yarısını doldurunca, dikişlerden dolayı bir sıkıntı çekmedim, ağrı sızı falan çok olmadı ilk hafta olmuştu ama şu an 31 gün ve kırmızı kan gelişi beni etkiledi Bir de ön kısmı genelde geliyor Hanımlar bende yani pedin ön kısmı kan oluyor sizde de mi öyle daha sonra arkaya doğru gidiyor. Çok korktum kırmızı kan gelince yani temiz kan sizce normal mi? Doğumum zor geçtiği için tekrardan bakıma da gitmedim doktor bey gelin dedi bir hafta sonra yani çok kötü bir doğum yaşadığımdan dolayı da gitmedim. Sizce gitmeli miyim korkuyorum