Tugceelanaz Sorum başlıkta kızlar Birdaha ki kontrolde 31 haftalık oluyorum sonrası nasil randevu almam gerekiyor? Devlet hastanesine gidiyorum , randevu bulmam için acele davranmam gerekiyor da Üçüncü gebeliğim ama insan unutuyor
seyma0661 Tugceelanaz 28-32-34-36-37-38 şeklinde gittim canım 😂 randevu ne zamana bulursam öyle aldım 3gün geç 3 gün erken farketmiyor
etuerk Tugceelanaz benim doktorum 36 dan sonra 2 haftada bir istedi bazı doktorlar 35 ten sonra istiyormuş bence kendi doktoruna danış
egenin_annesi_ Tugceelanaz 35ten sonra her hafta gittim ztn 37 +5te doğuma aldı 😅yani sadece 2 hafta üst üste gittim doğumuma kadar 3 kere nstye girdim
seyma0661 seyma0661 zaten 30.haftadan sonra direkt hasta kayıttan da giriş yapılabiliyor mesela bu hafta bulamadım direkt ordan giriş yaptım
Tugceelanaz seyma0661 Bana kalsa her hafta giderim🤣 bende o zaman en erken ne zamana bulursam gidim artık son haftalara girmiş oluyorum zaten
Tugceelanaz etuerk Evet birdahaki randevuda sormam gereken sorular var . Devlet hastanesi olduğundan zor laf alıyoruz ağızlarından malesef 😣
seyma0661 Tugceelanaz ben nstye girip direkt kâğıtla beraber doktorun odasına gidiyorum hemen alıyor o sırayı bekletmiyor. Nstyi de 32.haftada girmeye başladım. 32den 36ya 2 haftada bir, sonrasında haftada bir gitsen yeter
Tugceelanaz egenin_annesi_ Doğuma neden alındın? Bende ikinçi kızımda 37+5 de suyum az diye doğuma alınmıştım
egenin_annesi_ Tugceelanaz panik atağım var normal doğumdan çok korktum aslında normal istiyordum ama korkuma yenik düştüm son haftamda kontrole gittiğimde doktorumun odasında acil muayene sedyesini gördüm titremeye başladım bebegı riske atmamak adına (stres bebeğe zararlıymış normal dogumda sakin kalmam gerekiyormuş) bunu da asla yapamazdım o yüzden kesinlikle kendi kararım be doktorumun tavsiyesiyle sezeryan oldum
ikibaloglanannesi Devlete gidiyorum. 30.haftadan itibaren 15 günde bir gidiyorum. Şu an 33′üz. Kontrolüm pazartesi hatta sezeryan günü verecek. İkinci gebelik olduğu içinde 28.haftadan itibaren nst ye girmeye başladım.
Tugceelanaz ikibaloglanannesi En son gittiiğim doktordan çok memnun kaldım şimdi yine ona sıra aldım bakalım ne dicek . Genelde devletde biraz zor sorulara cevap almak. Sizin gittiğiniz hastane ne güzel ilgili maşallah
Sinemmm_23 Tugceelanaz 32 haftalıkken 2 haftada bir gel dedi 34 de artık haftadan hafta gel dedi 35 teyim şuan 36 da gidicem
Tugceelanaz Sinemmm_23 Yani bi seferlik aslında 2 haftada bi gidicez sonrası zaten haftada bir oluyor sanırım Gidince sorıcam bende Teşekkür ederim🌸
Tugceelanaz Hamileee Benimde 31 haftalık birdaha randevum var , 33-34 de giderim o zaman yine Teşekkür ederim🌸