123tubi Kelebekkkk34 canım bazıları geç çatma oluyormuş benden pocsum bol bol havuç yedim çatladı steresi girme dedim gibi yap
tahamommy Kelebekkkk34 aşko bende de pcos var geçen ay yumurtlama testiyle hamile kaldım ve aynı markadan, 3 gün pikti benimde havuç yemekten tavşana dönmüştüm 😅 yavaştan çatlıyor bence senin
Kelebekkkk34 Bu nee 3 gündür pik değil mi bu dünkü biraz silikti ama pik gözüküyor kuruyunca en alttakini de az önce yaptım. Dün 3 tane havuç yedimm
Dilan-dag Kelebekkkk34 yumurtlama bu canım 3 gün boyunca değerlendir yarın tekrar bak T çizgisi silik çıkarsa çatlama olmuş demektir
Kelebekkkk34 Pcosum ve hamile değilim bu arada sürekli kırmızı çıkınca hamilelik olabilir diyenler olur diye belirtiyim
Busetacir Kelebekkkk34 canım pcos olduğunu yazmışsın onu bilmiyorum malesef nasıl çılacağını ama bence de bi beta hcg ver bir gör istersen kendine beslenmene dikkat edersin hem hamileysen
Kelebekkkk34 Busetacir daha önce yaptım ama hiç pik görmemiştim. Bebiş adetim yeni bitti dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı
Busetacir Kelebekkkk34 o zaman en iyisi doktora baktırmak yumurtaların ne alemde diye, eğer silikleşme görmezsen bi gidip danış bence
Dilan-dag Kelebekkkk34 evet normal bazen benim de yumurtlama 3 gün sürüyor eğer bir kaç gün daha t çizgisi C çizgisinden koyu çıkarsa eğer mutlaka gebelik testi yaptır
Mavikelebek- Ben aldığım siteye sordum ya gebelik varsa pik olurmuş ya da fsh ve lh hormonu yüksekse. Ben bugün kan verdim mesela beta 3.11 geldi 🤷♀️
Mavikelebek- Kelebekkkk34 Normalde yoktu kuzum geçtiğimiz ay doktor yumurtalar büyümeyince pcos görünümü var bir tarafında demişti. Normalde amh değerim düşük yumurta rezervim azdı 🤷♀️
amamoms Ya bende pcos mevcut, yeni ovulasyon testi aldım reglim biter bitmez başlayacağım ilk defa kullanacağım. Önemli olan pik gördüğümüz günler mi yoksa çatladığı günde mi değerlendirmeliyiz. Yardımcı olabilir misiniz
Kelebekkkk34 amamoms canım fotodaki gibi pik görmek önemli iki çizgide aynı renkte olması lazım birgün sonra yaptığında da silik çıkması lazım yani bu çatlama demek oluyor. Çift çizgi ve çatlama çizgisini görünce o 2 günü de değerlendirmen lazım
Kelebekkkk34 Nurbl dün 3 tane havuç yedim bugün 2 tane yedim baya yürüyüşte yaptım bakalım inşallah yarın görürüm çatlamayı 🌸