FundaElmaYazici Kubra35 bnimde 36 haftalıkken başladı 38+3 üm arada yine oluyor. Bebek büyüdükçe ve hareketlerine göre değişiyor cnm
GizemKaan Kubra35 bende 22 haftadayım kaburga ağrısından ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum. Resmen ağlatıyor artık beni. Of ne yapacağım bilmiyorum
Pars Kubra35 çok normal sol kaburgam benimde ağrıyor hatta göğüs kafesime baskı yapıyor nefes alamıyorum. 34 haftalığız bu arada.. doktorum bebek büyüdüğü için baskı yapıyor dedi..
Ela-lale Bende 36. Haftadayım sol arka kaburgam çürük gibi acıyor doktor böbrekten şüphelendi ama böbreklerde de bir şey çıkmadı, galiba artan kilomuz bu tür şeylere sebep oluyor
tugbakkya Ayni durumu bende yaşıyorum. Bebeğin büyüyor olması ve iç karnın geniş olmamasının sebebine bağladı doktorum. Normal diyor, her ne kadar şiddetli olsada ağrı aldığım cevap bu her defasında.
Mavis72 Kubra35 Kubra35 Şanslısın bence sonlara doğru başladıysa, ben 30. Haftamdayım 20 den beri çekiyorum sürekli sağ kaburgam kırılıyor sanki uzanınca geçiyor bir tek, yemek bile yiyemiyorum 😕