1devaannesi Selinselinselin ama kese aralığı 2 haf. Olduğu için kürtaj oldum gelişim geriliği vardı ilk bebek normaldi ikincisi sornadan geldi araları 2 haf idi
richgirl10 1devaannesi bende bu şekildeydi. Hatta anlam veremedim 5 hafta sonra test yapmak geldi aklıma 😅 ( hamileyken regl olduğum için şüphe etmedim)
1devaannesi Selinselinselin ikinci bebek de gelsiim geriliği var 2 hafta dedi dr sağlıksız olduğu için kanama olmuştu sağlıklı bebeğimin kalbi gelişim geriliği olaan bebektne dolayı durdu kürtaj oldum sorna
aygulllllsnnn richgirl10 nasıl ya çok şaşkınım her zamanki gibi mi adet oldunuz ben de bu ay çok şüpheleniyorum çünkü biraz bahseder misin rica etsem
Gofretsmom 1devaannesi canım ben gebeliği en erken hissedenlerdenim 9. Haftada başladı mide bulantim reglime bir hafta kala hamile olduğumu öğrenmistim doğurana kadar midem bulandi düşün
richgirl10 aygulllllsnnn evet hamile kalmışım ama üstüne regl oldum. Bu arada bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama regl olduğum içinde hamile olduğumu bilemedim😂 kaç kez serum yedim ilaç içtim
miroscumm 1devaannesi 1 haftada bulanti çok erken bence olmaz yani daha döllenme bile yeni olmuş beta hcg bile yükselmemiş olur varsa belki hasta olmuşsunuzdur bilemedim
mrp2023 1devaannesi belirti bence herkeste olmuyor mide bulantısı falan koku hassasiyeti bende 6 haftalık gebeyken başladı
Tazeanne0134 1devaannesi yok canım öyle 1 haftada bulantı vs olmaz en az 1.5 aylık falan olması lazım oğlumda 7+3 de başladı bulantı 15 haftaya kadar da devam etmişti hakkında hayırlısı olsun inşallah
Eri Tazeanne0134 benim bi arkadaşım 1,5 hafta sonra bulantı ve baş dönmesiyle öğrenmiş periyodu 20 güne bir adetmiş ama
Tazeanne0134 Eri ha o normal gibi ama sanki ben 22 nisan 2019da korunmayı bırakmıştık 8 mayıs 2019da hamile olduğumu öğrendim oğlumda ama 7+3 başlamıştı bulantı vs
1devaannesi Eri oluyor ya ben de öyle öğrendim ilk gebeligimi çünkü ama bulantı hafifti ilişkiden 10 gün sorna mi 9 gün sornami ne idi
aygulllllsnnn richgirl10 peki dolu dolu mu oldunuz tam gününde mi bitti yada ne biliym 🤣 ayy insan şaşırıyor yaa allahım size bağışlasın inşallah
Mzzz Yumurta dollenecek rahme inecek btcg salgılayarak o zaman mide bulantısı olur buda 1 hafta erken mide bulantısı bthcgnin yükselip vücudun bu hormona karşı tepkisir yani şuan test yaosan çıkması gerekir