anneolmakneguzel_ acemiannne en geç 15-16 normalde, enabıza dusmuyor ama verilen barkodla siteden bakabilirsiniz
DuruDefne_mommy acemiannne ben verdim sabah 10 civarı ertesi gün sabah çıkmıştı ama siz e nabızını sürekli kontrol edin gün içerisinde düşebilir ekrana
SuEr_Tu1512 acemiannne Bende salı sabahı verdim Perşembeye falan anca çıkmıştı. Hastaneden hastaneye değişiyor sanırımm
Mor-kelebek acemiannne e nabiza çok geç düşüyor canım ya bende dün verim bugün öğlen 2 ye kadar bekledim çıkmadı sonra sağlık ocağını aradım başka acil isim cikti gelemedim betayı söyler misiniz diye rica ettm sağolsun öyle öğrendim
acemiannne Siyahbeyaz_ bende hala sadece hemogram gözüküyor ya acaba onu istemedi mi tahlil olarak ekstra söyledim özellikle gebelik için bakın diye
DuruDefne_mommy acemiannne yarın sabah hafta sonu olmasa kesin çıkardı sağlık olsun inşallah vardirda insan 5 günde bekler 🥰
Siyahbeyaz_ acemiannne Sisteme düşmemiş olabilir kuzum yarına falan çıkar 😊sağlıklı gebeliğin olsun inşallah 🌼
Bebemiz acemiannne benim aile hekimliğinde verdiğim kanlar 10 gün sonra düşüyor sisteme çok gıcık bir durum . Gidip doktordan öğrenmek zorunda kalıyorum
acemiannne Bebemiz evet 1 haftaya anca çıkar dedi banada şok oldum çalışıyorum diye hastaneyede gidemedim
acemiannne DuruDefne_mommy aynen doğru hayırlısı bakalım Allah bu mübarek aylarda kucagımızı doldursun inşallah 🥰
Bebemiz acemiannne aslında beta 1 gün sonra çıkıyor yani bu sabaha çıkmış olması lazım sadece sisteme geç düşüyor