ayeylul-151 Parinas evet evet çok iyi olur ama gittiğim hastane özel olmasına rağmen muallakta bıraktı bizi bilmiyorum 17 haftalık da uzun bir süre bakalım 🙈
Sevdanurr4 Mineee5656 yarın tam 16 haftalık oluyoruz daha belli değil devlet takipliyim sanırım geç söyliycek aşırı merak ediyorum 😄
hilaly_2 Mineee5656 16 haftalıkta gördü biz parti yaptık kâğıda yazdı ilk kontrol de tahminlerim var dedi bu kontrolde iyice baktı yanlış balonu patlatma dedi ahskskdkd bakalım on gün sonra kontrolüm var değişir mi bilmiyorum ama ben başından beri kız hissediyordum ne hissederseniz o çıkıyo çevremden de biliyorum
Viyanaraf Nimpheloss bugün ki kontrolde kız olduğunu öğrendim 1 oğlum var bide kızım olmasını istiyordum 11. Haftada doktor erkeğe benzetmişti bu seferde kız dedi bacak arasınıda gösterdi boştu inşallah değişmez
Nimpheloss Viyanaraf Hayırlı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin 🌸 ben yolculuk yapacağım için gittim tekrar doktora bizimki yine bacakları çapraz uzatmış açmadı doktor da öksürtüp dürtüp zorlamayalım eski kanama alanların var dedi cinsiyet yine kaldı 😅
viyantnr Kizlar bende 18 haftalık gebeyim dokturum bacak arasını tam görmedim ama 3 çizgi var kız diye tahmin ediyorum şimdi birşey alma gelecek ay tekrar gel dedi Kız olmasını istiyorum ama bebeğim kaç defadır gittim göstermedi kendini
Nimpheloss viyantnr ben düşük tehlikesi vs yaşadığım için sık gittim kontrollere son 3 kontroldür asla göstermiyor 16. Haftayım. doktor da doğuma kadar göremediğimiz de oluyor dedi hayırlısı artıkk 😅😅