Sureyya-2626 15+2 yim şuan doğum Ağustos 21 civarı görünüyor ikili test yaptı doktor çarşamba kontrol var cinsiyet belli değil 15+6 da öğrenirim galiba bilmiyorum belirtilerimin hepsi kız bakalım inşallah öğreniriz
Mineee5656 Sureyya-2626 belirti kız derken Bende de kız belirtileri gar gibi de belki ben yanılıyorum
Sureyya-2626 Benimle aynı olan var mı haftası ne zaman öğrendiniz bende öğrenir mıyım 15+6 da detaylı ultrasonu beklemek istemiyorum gerçekten bebek mağazasından elim boş çıkıyorum eşim yüzünden cinsiyet belli olmadan alışveriş yapmayalım diyor..
asafmom-22 Sureyya-2626 Bize 15. Haftada kıza benziyor dedi 2 hafta sonra net kız dendi genelde erkekse direk pipisi ön planda oluyor ve sahada erken öğreniliyor sanki 😀 Unisex şeyler alabilirsiniz tatlı heyecan insanın canı almak istiyor birşeyler sonuçta ☺️
Dilaraa0740 Mineee5656 evet maalesef ve kız tüm belirtilerim pipi gösterdiler bakalım detaylıca ne diycekler
Papatyael47 Dilaraa0740 detayliya girdiniz mi cinsiyetiniz kesinleşti mi banada 16 haftalıkken kız dedi 18 haftalık farkı doktor erkek dedi
Parinas Mineee5656 11de kıza benzettim dedi 12+5 de %70 erkek dedi. 15 haftada tekrar gideceğim netleşir inşallah ☺️
ayeylul-151 Parinas 12 de peki siz bakınca bacak arasında boşluk veya çıkıntı gördünüz mü ? Banada net denilmedi bayramdan sonraya gel dedi uzun süre gibi geliyor 🙈
Sureyya-2626 Mineee5656 şu sabırsızliktan yapılan hurafeler belirti dediğim inanmam ama hepsi kız çıktı bende kız hissediyorum zaten
asafmom-22 Mineee5656 15. Haftada doktor kıza benziyor dedi 17+5de detaylı bakıldı yine kız denildi ama hala ben emin olamıyorum sonradan farklı cinsiyet denir vs diye 😄
Dilan1998 Mineee5656 16 da kıza benziyor dedi detaylı ultrasonda tam net belli olur dedi o yüzden detaylıyı bekliyorum bende ilk hamileliğim de hep kız kız dediler detaylıda erkek olduğunu öğrendik o yüzden detaylıyı bekleyeceğim
Sureyya-2626 asafmom-22 pembe kıyafetlere gidiyorum hep cinsiyetle ilgili olmayan şeyleri de almak gerekir 3.5 ay için erken mi bebek alışverişi peki çok araştırıyorum nerden ne alayım diye 🥰
Kbr777 Haftada fetal dna sonucu kız olduğunu öğrendik 🩷🌸 16+4 haftalık olduk Pazartesi kontrolümüz var bakalım ilk kez ultrasonda görecek doktorumuz daha cinsiyet tahminini yapmamıştı biz direkt test sonucu öğrendik 😌 bende rüyamda kızım olduğunu görmüştüm ilk haftalarda malum oldu diyelim 🙈
asafmom-22 Sureyya-2626 Kimine göre erken kimine göre geç ama ufak tefek tulum vs alınabilir sarılı yeşilli gayet çeşitli bebek kıyafetleri ☺️