Borannnn Ecemom_ bende aynısını kullanıyorum 1 aylık olanı alıyorum 500 aldım dün gerçekten pahalı devletin karşıladığı bir ilaç neden yazmadı doktor anlamadım
Borannnn Ecemom_ canım ben 1 aylık olanı aldım ondan fiyatı öyle heralde biraz fazlasını sordum 750 dedi
Ecemom_ MhysaTheGreat sanırım anlaşmalı diye verdi o vitamini. Daha uygun fiyatlı hamilenin kullanabileceği bir vitamin alacağım
Ecemom_ Femay gittim sordum eczaneye pregnomda probiyotik var içeriği çok zengin falan dedi. Zaten 34. Haftadayım 60 lı kapsül son defa alacağım diye aldım mecbur. Diğerlerinde kimisinde probiyotik yok kimisinde folik asit yok dedi.
Emine-tuncfu Elanatal kullanıyordum bu hafta başka bir vitamin verdi doktor folifem momy verdi 2 aylık kutu 650 TL buda
Emine-tuncfu Bu arada kırmızı beyaz eczane.com da daha uygun oluyor ben genelde ordan alıyorum bu seferkinin adını bilmediğim için mecburen eczaneden aldım elanatal hep netten aldim
Femay Ecemom_ evet bunu hem özel hem devlet doktorum birbirinden habersiz bir şekilde önerince aldım. Mecbur devam edicez yapacak bir şey yok
agustosboceklerim2 Ecemom_ Dr bana da aynısını yazmıştı ben 490 TL ye almistim 2 hafta olacak alalı siz ne zaman aldınız ben aldıktan sonra ilaç fiyatını ve ilacı sigorta şirketine odettim ÖSS
agustosboceklerim2 Ecemom_ şuan ki fiyatı burda nedir bilmiyorum. Ama genelde farklı oluyor il ilce değiştikçe
deletedmom43191 Ecemom_ ocean da 400 dü galiba hep eşim alıyor benim ilaçlarımı aynı fiyat olduğunu söyledi bana
zynpknt Ecemom_ regenesis max içiyorum başından beri 390 tlydi 450 olmuş yılbaşından sonra bi sıkıntı da yaşamadım🌸
Girlmama Ecemom_ elenatal 1le başladım sonra 2 te geçtim geçen hafta bıraktırdı doktorum 36+5 haftalığız gayet güzel bir takviye