Meryemeness Merhaba kızlar ben de oğlumu sağlıklıca kucağıma aldım darısı sizlerin başına inşaAllah 🤲🏻 Doktorum 25 ocak cuma günü muayeneye gelmemi istedi çatı muayenemi yaptı ve ultrasonla bebeğime baktı ki suyum azalmış meğersem idrarla birlikte suyum azalmış ve hiç açılmam yoktu 😔🙄hemen işlemlerimi başlattık 2 buçukta kıyafetlerimi değiştirdim ve beni sedyeyle ameliyathaneye götürdüler belden iğne yaptılar bide kolumdan yaptılar sonra kollarımı bacaklarımı bağladılar korktum tabi ha bide naekozun etkisinden biraz saçmalamışım başımdaki erkek hemşireye nereli olduğunu evli olup olmadığını eşinin adını nereli olduğunu hastanenin adının neden etimed olduğunu ve daha Bi çok şey... Neyse saçmalarken bide karşımda saat 15.27de kara Bi oğlan getirdiler öptüm kokladım sonra oğlumu giydirmeye götürdüler ve benim de dikişlerimi yapmaya başladıklarını söylediler sonra beni tekrar sedyeyle ve yanımda oğlumla odama getirdiler karşımda eşim gözlerim dolu dolu ama ağlayamadım 😊sonra ise oğlumu emzirdim ama sütüm gelmedi tabi mama verdik (sütüm 2 gün sonra geldi) Bi kaç saat sonra lohusa şerbeti getirdiler onu içtim Bi gece kaldık hastanede doktorum nasıl olduğumu sordu gazımı çıkarttığım için istersen taburcu edebilirim dedi çok sevindim sonra evimize geldik ama ben naekozun atamamıştım çünkü bana nescafe içememi söylememişlerdi ve başımda sanki davul çalıyolardı sonra tekrar hastaneye gittim serum verdiler nescafe içtim su içtim narkoz attım çok şükür ve artık bebeğimle ilgileniyodum... Benimde hikayem bu kızlar Allahım hepimizin yavrularını korusun hamişlerin de sağlıklıca kucaklarına almayı nasip etsin inşaAllah sağlıcakla kalın 💙
Aysedgrlikrkmz Meryemeness maşallah yaaa Rabbim sağlıklı hayırlı güzel uzun ömürler versin 🙏🏼 Bizlere de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼🥰🥰
Kupecicegi Hayırlı olsun evladınz,narkozda sacmalama kısmına güldüm baya🙈🙈 Nasip böyleyms,ona sonraki normal olur. Sorum olacak,suyunuzun azalma sebebi nedir? Hiç bilmiyorum ne yapmak lazım öyle olmasın diye
Meryemeness Kupecicegi 🙈🙈tuvalete çok sık çıkıyordum idrarın birlikte azalmış ama ben farketmemişim 🤷🏻♀️
Nefesyademm Merhaba ablalarım ben 18 yasındayım 8 aylık hamileyim ilk bebegım cok heyecanlıyım sizce dogumuna kac gun var 35 haftalık olduk ara ara kasılmalarım adet sancısı gıbı agrılarım var bana yardımcı olurmusunuz 🤗🤗🤗
Haticeebasyoll Nefesyademm bende 18 yasindayim 30 haftalik hamileyim 40 41 haftalığına kadar yolu var bebegin ALLAH hayırlı dogumlar nasip etsin saglikla alırız insallah bebişlerimizi kucağımıza ☺
Meryemeness Aysedgrlikrkmz hep dualaramındasınız Allahım isteyen herkese nasip etsin inşaAllah hamile kardeşleriminde sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ❤️
Gamzeemrmrt Hayırlısı olsun ayy şu narkozu almiştım bir keresınde cok ısterdım sacmalamak olmamişiş 😂
Babyboy_i Biz Azerbaycanlilarda sezeryan olunca 3 gun hastanede tuturyorlar 4 cu gun sabah eve yolluyorlar.sizde ama hemen
Damlayaz Meryemeness Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin 🙏 Etimed hangi doktordu ☺️
Melissssa Maşallah Allah analı babalı büyütsün 🤗 merak ediyorum dikiş ağrılarını falan var mı yani çok şiddetli ağrı çekiyor musunuz rahat hareket edebiliyor musunuz acaba
Meryemeness Melissssa şuan çok iyiyim canım evimi süpürüyorum bulaşıkları ı yıkıyorum ağrım yok çok şükür 😊