user876544926 Çamaşır deterjanı, vücut nemlendirici krem, pişik kremi, şampuan vs. hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Kesin şunu da almalısın dediğiniz şeyler neler? Birde bez önerisi istiyorum. Teşekkürler 🤩
M_c user876544926 Ben yenice incia markasından tüm ihtiyaçlarını aldım. Çok fazla seçenek var ama bu marka içime sindi.
Girlmama user876544926 çamaşır deterjanı uni baby allahım evim mis gibi kokuyor o kadar güzel ki diğer bakım ürünleri de baby icon inanılmaz temiz içerikli tavsiye ederim içerik açısından bana da eğitimde söylemişlerdi
minikbebegim06 user876544926 deterjan uni baby yumuşatıcı abc nemlendirici bioderma atoderm ve dalin bebek yağı şampuan dalin pişik kremi recream ve sarı hametan
user876544926 M_c evet çok fazla seçenek var ve kafam karışıyor araştırdıkça daha da fazla karışıyor ne yapacağımı bilemedim
M_c user876544926 biraz da bebeğin cilt tipine bağlı olduğu için ilk etapta evde bulunsun diye en temiz içeriklerden birini sipariş verebilirsiniz. Sanırım zaman içinde şekillenecektir incia yeni doğan seti aldım kargo yarım saat önce geldi lavanta kokusu baskın onun haricinde içeriğinin temiz olduğunu biliyorum
minikbebegim06 user876544926 bebek yumuşatıcısı olduğu için aldim ilk yıkamada özellikle yumusasin diye alerjikse bebeğiniz doktora sorun yine de biz sorun yaşamadık
user876544926 minikbebegim06 alerjik mi değil mi bilemiyorum şuan daha doğurmadım 😂😂 bir an önce kavuşmak istiyorum ama ☺️☺️☺️