hhaziran Asdfj eşimde fıtık çıkmıştı, onun için gittiğimizde varikoselde olduğunu öğrendik. Bende de pcos vardı Doğal yolla hamile kaldım, eşimde herhangi bir tedavi görmedi Rabbim en kısa hayırlı zamanda size ve tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ezgiserce Asdfj benim eşim varikosel ameliyatı oldu ilk deneme de doğal yollarla hamile kaldım 34 haftalığız şuan
Heycanlianne_41 Asdfj canım biz üniversite gittiğimizde boşuna özel hastanelere para dökmeyin çok basit ameliyat herhangi bir hastanede olabilirsiniz dedi ilçede oldu gayet memnun kaldık hiç beklemeden ameliyatı olun canım
Ezgiserce Ayseee34 başakşehir devlet hastanesinde semih aydın erdemli ama öncesinde sperm testi verip gittik testsiz giderseniz bakmıyor
Ayseee34 Ezgiserce ezgi hanım kusura bakmayın sizi biraz bunalttım belki de ama bizde ameliyat için bir devlet hastanesi ile konuştuk fakat Mikrocerrahi yöntemi yokmuş ve kasıktan 4-5 cm lik bir kesi ile yapılacak ameliyat klasik yöntem kullanılacak dedi doktor mikroskop ile yapılmayacak dedi sizinde öyle mi oldu acaba nasıl yapıldı sizin ki Mikrocerrahi yöntemi mi kullanıldı
Ezgiserce Ayseee34 eşim ameliyatı haziran ayında oldu ben ağustos ayında 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan 35 haftalık hamileyim ameliyat üstüne ilk deneme de hamile kaldım yani
Deniiizzz Asdfj benim eşimde vardı ameliyat oldu ameliyattan 2 ay sonra ben hamile kaldım fakat farklı bi durumdan bebeğimi kaybettim ondan sonra da tüp bebeğe başladım ilk denemem de olmuştu. Ama verikosel ile tüp bebek alakası yok canlı sperm olduktan sonra. Rabbim gönlüne göre versin 🌺
Ezgiserce Ayseee34 estağfurullah, kasıktan iki taraftan da kesilerek yapıldı ameliyat biz sizin dediğiniz hiç duymadık araştırmadıkta o yüzden hastane de bildiğimiz düzgün bir hastane olunca 1 ay geçmeden oldu eşim ameliyatı
Heycanlianne_41 Ayseee34 bizde hep mikrocerrahi araştırdık yaptırmak istedik fakat üniversite ve devlet hastanesinde gittiğimiz doktorlar önermedi eski yöntem yıllardır bunu yapıyoruz kasıktan yapalım daha sağlıklı dediler özelde de yaptırmaya gerek yok her doktor bu ameliyatı rahatlıkla yapar boşuna özele para dökmeyin dediler evimize yakın devlet hastanesinde yaptırdık şükür 2.5 ayda toparladı hamile kaldım şuan☺️ doktor 3 ay dolduktan sonra gelin değerlere bakalım demişti tabi herkeste aynı durum olmuyor 3-6-9 ay kontrol süreleri ve tabiki herşey nasip 🤲🏻