Blueeberryy Annisler 36. Gunumuzdeyiz tam bilmiyorum amcamin kizi 40 tas su dokuceksin bebegede kendinede dedi annemde diyoki o oncedendi suzgecle dok her delikten geliyo diye 🤣🤣 ozel yapilcak bisey varmi baska bebise ve bana hic arastirmadim
Guzelanne56 Blueeberryy kaynanam gelmıstı bızde süzgeçten bır taş su gecırdı içine yüzük attı 2-3 dua okudu bebegı yıkadık. Benım ıcın de aynısını yaptı kafamdan döktüm valla ben abdest ve dua dışında yüzük atma elektrn su gecırme seylerıne ınanmıyorum sacmalık buluyorum. dua edılır bebek yıkanır anne gusul alır yeter
Loveis Blueeberryy hicbisey yapmadım. Yani yapacak halimde yoktu açıkçası. Bi şart ve kural değil. Canın istiyorsa yap istemiyorsa yapma.
Blueeberryy aycinelizsmom 40 tas su olcakmis annemde kolay yolu bulmus suzgec diyo bende dedim dus basligindanda geliyo suzgec gibi niye suzgec🤣
aycinelizsmom Blueeberryy ahahaha mantıklı 🤣 valla 40 tas dökmedim güzelce banyo yaptırdım pakladım tamam işte
minnakhanimmm Bizde suyun içine 40 tane taş atılır tabi taşlar önceden yıkanır gül yaprağı flan koyuyorlar sarılık olmasın diye içinde altın atıyorlar ama sadece suyunu kullanıyoruz taşlar bize gelmiyor o su ile hem sen hemde bebeği yikiyorsunuz
helloandhello Blueeberryy bizde cakıl taşı olur yarı kırkında 20 tane kırkında 40 tane cakıl taşı atılır biz altın yüzük özel olarak ta gül yaprağı işte para anahtar falan koyuluyor ☺️