Pinfur10 ikisi de farklı şekillerde yorucu idi benim için … Ama komik bir anım var, 10 günlük lohusayim, karşı daireye depremzede bir aile geldi Hatay’dan. Sağ olsunlar yöresel yemekleri yapıp gelmişler 🤤 oturduk biraz ve bana geç anne olduğumu (31), benim yaşımda 8 tane cocugu olduğunu falan söyledi teyze 😊 Arapça Türkçe karışık konuşuyor, çok tatlıydı. Neyse gelini başladı konuşmaya, mama vermemelisin, emzir bilmem ne diye darliyor beni 😄 ben de memelerim estetik, bozamam dedim sinirle (normalde evet estetikli ama bozulmasın gibi bir derdim yok, çocuk ememiyor, sütüm gelmiyor, göğüs uçları yok vs vs.). Ayyy yazik sabiye dediler 🫣 sen kaç yaşına kadar emzirdin komşum dedim, ben emzirmedim ki sütüm yoktu, mama verdim dedi 😄😄😄😄😄😄 bana bir gülme geldi sinirden, annem şaşırdı kaldı ne yapacağını hahahaha😄 çünkü benim de sağım solum belli olmuyor pek😄😄😄😄 çok tersliyordum laf söyleyenleri, sen öyle yaparsın, kendi çocuğunla alakalı konuş, benimkini katma vs vs diye. (Ama kalkip tuzlayın diyen oldu)