Mtlanne_ ben bu hastanede sezeryan doğum yaptım aslında başka bir hastaneden güne almıştım ama doktorum yoktu ve benim biraz kanamam oldu apar topar senin söylediğini hastaneye gittik sezeryan olacağımı ve kanamam olduğunu söyledim beni direkt normal yatışa aldılar biz diğer doktorların ne dediğine bakmıyoruz biz neyi uygun görürsek öyle yaparız ya normal yaz sezeryan ona sen karışamazsın dediler neyse tamam dedim bana tam 13 saat boyunca suni sancı verdiler 15 dakikada bir açılmam var mı diye kontrol ettiler cehennem gibi bir yerde normal doğum yapan insanlar yanımdaydı argo kelime söylüyorlar küfür söylüyorlar ağıza alınacak şeyler söylüyorlar hiç ilgilenmediler Kendi gözlerimle gördüm ve ben ağlaya ağlaya çıkmak istediğimi söyledim ve bana izin vermediler orada doğum yapan bir çok tanıdığım var hiçbiri de memnun kalmadı seni korkutmak için söylemiyorum yanlış anlama 13 saatin sonunda beni sezeryanı aldılar uyuşturmak için bir iğne burada ve iğne benim vücudumda dağılmadı sağ tarafımı tamamen hissettim ama sol tarafımı hissetmiyordum ve ona rağmen Can çeke çeke ben sezeryan ameliyatı oldum 3 gün orada kaldım çok pis bir hastane yani sana söyleyeceklerim sadece bunlar bence başka bir hastaneye git