Tgcks19 Arkadaşlar merhabalar Bahçeşehir liv hastanesinde doğum yapan var mı varsa hangi doktora gittiniz nasıl hastane yardımcı olursanız çok sevinirim
deletedmom43191 Tgcks19 kadın doğum için değilde başka bölüm için gittim liv hospital çok kazık biryer sürekli muayene ücretlerine zam geliyor en ufak bi kan tahlili için 5 6 bjn istiyor
uzlet Tgcks19 doğum hakkında bilgim yok ama aralıkta zeki bey opu yapmıştı başarısız oldu tedavim. başka hastane de düşünebilirsiniz bence siz bilirsiniz tabi kii
Tgcks19 deletedmom43191 doğum paketi fiyatı aldım ordan ama o pakete sadece 2 doktor dahil ve ben ne o hastaneye daha önce gittim ne giden var çevremde ne de o doktorlar hakkında birşey biliyorum o yüzden burdan giden arkadaşlar olduysa diye sormak istedim
1kopek1bebek Tgcks19 ben billur hoca takipliyim. Billur hoca olmasa asla gitmem. Mükemmel bir doktor. tüm doktorlaraçıda deneyimledim ordaki. Başka hiç birini önermiyorum
Hilalllkk Kubrayildirimm ben dün sordum 25. Haftadayım 90bin dediler normal doğum sezaryen farketmiyormuş