Mrvemr3449 umrumdadegil kalmadan dolayıymış nst sırasında bir tarafım çok sertleşti ve toplanma oldu portakal gibi o sıra kaydı sanırım korkma dedi nstnin geneli gayet iyi dedi
umrumdadegil Mrvemr3449 he tamam o zaman doğuma gidersin sen bu gidişe ha gayret bol bol yürüyüş sıcak su😂
keyfimin-kahyasi-misin Mrvemr3449 ya Kayma olduysa iyi onzaman umarım öyledir Başıma geldiği için uyarmak istedim yani yanlış anlama lütfen 🥲
Mrvemr3449 keyfimin-kahyasi-misin estağfurullah sen söyleyince bende bir korktum hastanedende çıkmıştım hemen yazdım doktoruma kayma onlar düşüş değil geneli çok çok iyi dedi nst nin teşekkürler yine de
umrumdadegil keyfimin-kahyasi-misin aynen benimde oldu ilk doğum için yatış yapıldı nst de kalp atışı 75 oldu ben kayma sandım hemşire de inşallah öyledir demişti birkaç saat sonra tekrar düşmeye başladı ve sezaryen oldum
keyfimin-kahyasi-misin umrumdadegil bende ondan uyarmak istedim benimkide düşme oluyodu takip ettiler düzeldi sukur
Beyzahamarat72 deletedmom43191 merhaba sızw bırsey soracaktım ben 37 haftalık gebeyım göğsüme zeytin yagı surswm ıyı gelırmı sızce kremde var ama az oldugu ıcın dogumdan sonra kulanmak ıstıyorum