Mrvemr3449 deletedmom43191 yani doğum yaklaşmışmı oluyor canım bana kendini takip et suyun gelirse falan dedi ama yüksek değil sancım düzenli olması mı önemli. Kız ilk gebeliğim heyecanım var ondan soruyorum 🥹🥹🥹
deletedmom43191 Mrvemr3449 düzenli olması önemli tabiki azda olsa doğum hafiften başlamış gibi minicik
keyfimin-kahyasi-misin Mrvemr3449 Normal doğuma uygun olmayabilir bebek diye Takip ediyorlar eğer normale dönerse yarın bir sorun yoktur yani korkulacak bişey yine yok merak etme
Mrvemr3449 deletedmom43191 parkeleri sildim bi kaç gündür normalde yapmazdım çok eşim yapardı merdiven in çık yaptım ama çokta yapmadım bunları ama dün bi temizlik edeyim dedim cam sildim biraz yoruldum acaba o mu etkiledi diye düşünüyorum şu an 😃😃
Mrvemr3449 deletedmom43191 bebek kanala girmiş 1 cm de açıklık var çatı muayenesinede çatın gayet iyi dedi heyecan bastı beni yaa😃
Cansuisci Mrvemr3449 20nin üzerinde olan değerler ve sıklık derecesine göre sancı var diyorlar son ayınızdaysanız yalancı sancılar normal karşılanıyor