Cigdemyslyrt Kızlar merhaba. Bugün beta verirken progesteron testi de yaptırdım. Düşük yapıyorum şuan da beta 40 lara kadar düştü. Progesteronda 2.77 cıktı. Sonuçları netten aldim doktor henüz geri dönmedi. Ilk kez yaptırdım bu testi ama normal mi yoksa düşük mu bilemedim
Depresif_polyanna Progesteron değeri olması gereken düzeyde canım gebelik yoksa bu değerlerde oluyomuş zaten
Cigdemyslyrt Depresif_polyanna iyi bari ya. Günlerdir stres altındayım dış gebelik mi düşük mu o mu bu mu diye. Şükür ya. Neler yaşıyoruz kadın olmak çok zor çok.
Depresif_polyanna Cigdemyslyrt kadınlar çok güçlü varlıklar ..Allah öyle yaratmış yoksa kaldıramazdık bazı şeyleri. Hakkinda hayirlisi olsun canim 😊
Cigdemyslyrt Depresif_polyanna sağol canim benim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allahım güzel yazılar yazsın inşallah.
Cigdemyslyrt Depresif_polyanna Kelebegimmm Aynen canim Progesteron ultrasonda görünen bi değer değil. Kanda ki değerlerden bakılarak ölçülür. Senin ki farklı bi ölcüm olabilir.
Kelebegimmm Depresif_polyanna 4-5 hafta dddi ultrason değer 0,5 çıktı doktor düşük tehlikesi var dedi progesteron yazdı.ama çok şükğr bir sorunum yok🤷🏻♀️
Depresif_polyanna Kelebegimmm ultrasonda cikmazki progesteron seviyesi.senin dediğin farklı bi ölçüm canım.
Kelebegimmm Depresif_polyanna Cigdemyslyrt hayırcümleyi yalnış kurmuşum😁ultrasonda 4-5 hafta dedi.kan testinde 0,5 çıktı
Depresif_polyanna Kelebegimmm 😁 progesteron vermesinin nedeni bu yuzden yetersiz gelmiş. Benim 17 kusürdu yine de iğne fitil kullandim