BuseUnyy Doktorunuz hangisini önerdi iyi bir marka var mı bildiğiniz.Bana D vitamini başlarız dedi.Ama ben içinde Magnezyum,Bor,D3,Çinko olan Kalsiyum İlacı Kullanıyorum Şu an İsmi NBL Osteo Formula
Mercan0652 AnayimBenAna_ bende ocean kullanıyorum da üzerinde yetişkin için 1 damla diyor ya suya damlatiyorum içiyorum ama 1 damla çok az değil mi o küçücük şişede zaten 1 senede bile bitmez öyle damla damla 😅 her gün mü içiyorsun sen
Noluyoya Mercan0652 bende bir damla kullanıyorum banada öyle geliyor bazen bu az ya deyip 2 sıkıyorum 😂 gebelikten öncede d vitamini eksikliğim fazlası göz çıkarmaz :)
Mercan0652 AnayimBenAna_ damla olarak değil mi seninki? Ben damlatiyorum 1 damla şişede benimki sıkmalı mı seninki anlamadım kaç fıs sıkıyorsun
Noluyoya Mercan0652 eksiklik yoksa sadece takviye amaçlı alıyorsanız bir damla yetiyor da eksiklik varsa 2-3 e kadar sıkılıyor doktor öyle demişti 🙂
Borttee Mercan0652 doktor ona göre veriyor eksiklik ne kadarsa benim ilk 5 damlaydi sonra 4 yaptı siz yazana göre kullanin