hanimiys Ssozdmr buna da yalancı diyen yalancıdır bariz hamilesin bende awox ile öğrendim hayırlı olsun
Cicekbahcesi12 Silik gölge falan degil tamamen görünüyor test bu kadar yalan soyleyemez bence de hamilesin😍
Ssozdmr Cicekbahcesi12 bi tane daha taptım o da çift 🖖🏻 ya allahım inşallah kızlar dua edin ne olur 🙏🏻
Sevval_uyar_55 Ssozdmr canım düşüklerin varsa kan ver doktora da söyle ilaç felan yazar benimde 1ölü doğum üç tane de normal düşüğüm var şimdi tekrar hamileyim ilaç iğne kullanıyorum düşmemesi için
Cicekbahcesi12 Ssozdmr heyecanınıza hepimiz ortagiz insallah saglikla hayırla kucaginiza almak nasip olsun 😍
bebeklerim__ Ssozdmr oyyy nasıl duygulandım. İnşallah sağ salim kucağına alırsın. Hemen kan ver bize de haber ver🩷🌸
Nil_yusflu Ssozdmr çok mutlu oldum adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu defa benim de 2 düşüğüm var senin nedeni nedir düşüklerin çok üzülüyorum 2 düşüğüm için
Ssozdmr Cessika yaaa gecen ay artimed mi ne yalancı pozitif verdi hevesle kan verdım hayal kırıklıgı Yine öyle olur diye korkuyorum vallahi
Cessika Ssozdmr artımed mimli artık ama bu markada yalancı görmedim hiç.. ben de kaset test ile çok silik gördüm bu marka ile netleştirdim
Ssozdmr Meryemm46 ya cok saçma belirtim filan yok testte yapmazdım dün biraz yorgun hissettim gece de be gördüysem sabah ilk işim test yapmak diye uyandım sjdhhs yoksa asla yapmazdım gecen ay yalancı pozitiften sonra