[silindi] Kızlar 10. Haftada göbeğiniz var mıydı acaba benim hala sıfır göbek yani çıkıntı bile yok acaba bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum sormak istedin
hanimiys [silindi] çok normal 10. haftada tam bebek şeklinde bile değil ancak 17 den sonra göbeğiniz çıkar
Selinselinselin [silindi] ben zayıf hamile kalmıştım. Spor diyet sonrası tam dedim forma ulaştım. Hamilelik oldu. 16 haftadan sonra buyume fena arttı 5 aylıkta tam belli oluyordu artık
Ben-Hurem-Sultan [silindi] İlk gebelikse normal. Benim 2. Şuan önceden de sezeryan göbeğim biraz vardı. Şimdide yemek yediğimde çıkıyor ama bebek değildir diye düşünüyorum 😂
deletedmom43191 [silindi] ilk 2 gebeligimde yoktu karnım bunda hamile kalır kalmaz karnım belirdi 7 haftalık öğrenmiştim bunu karnım vardı baya 😅😅😅 pespese gebe kaldığım için heralde
[silindi] deletedmom43191 ben ilkini 11. Haftada kaybettim bu ikinci ama hiç bir belirti olmayınca endişelenmeye başladım bulantı uyku ağrı vs de yok çünkü 🥺 yani hiç bi şekilde gebe olduğumu hissedemiyorum hissedemeyince de bebek iyi mi kötü mü hiç bişey anlayamadığım için endişe ediyorum daha önce kaybettiğim için
deletedmom43191 [silindi] 🥹🥹🥹 anlıyorum seni fakat.kotu düşünme psikolojini yanlış etkilersin iyi düşün hersey iyi olacak
Bicirik2025 Benim hamile olduğumu kocam göbeğimden anladı 🌸 ama ben 44 kiloyum yani en başından beri gobegim var şuan 11. Haftadayim.
Serifeiscann [silindi] benim karnım çok hızlı çıkmıştı ama genel olarak göbekten kilo alan biriyim zaten ve de iç karnım da yokmuş heral de herkesin farklı
saglikciaanne Altıncı ayimda ise başladım hiç göbeğim yoktu , sonra bir anda çıktı yani bu haftalarda bebeğiniz zaten küçük göbek olmaması notmal şuan 17 haftalık hamileyim gala göbeğim yok
imcakir [silindi] valla benimde kilo almadım ama aşırı şişkinlikten diye düşünüyorum göbeğim çıktı kocaman hamile taytları ve pantolonları giyebiliyorum düşün😂 ama biliyorum ki şişkinlik yada ikiz etkisi 🤷🏻♀️ ama belirti arama 🙏🏻 bende tam tersi karnım Niye bu kadar şiş yine kalpleri mi durdu ondan mı şiştim diye düşündüm 🥹 kaybeden annelerin hep bir korkusu olacak bol dua tek çözüm bu🌸