buseay26 Merhaba fetal DNA yaptırmak isteyenler varsa her yer çok yüksek fiyat veriyor. Daha önce de üst komşum 3 sene önce kızına down sendromu riski dedikleri için Eskişehir üniversite hastanesine fetal DNA yaptırmış ve o zaman için 400 TL ödemiş. Salı günü bende gidicem ve aradım sordum 444 TL dediler. Haftanın belli günleri ve belli saatleri yapiyorlar. Bilginiz olsun boşuna gereğinden fazla para vermeyin 😊
hamcokelek33 buseay26 eskişehire gidip gezip yiyip içip yol parası vs her şey dahil testle beraber özel şirketlerde yapılandan çok çok daha ucuza geliyor. Hemde üniversite onaylı. Bence aşırı aşırı mantıklı👏
buseay26 Budak41 üniversite hastanesini arayın genetik bölümüne başlamalarını isteyin. Günleri ve saatleri söylüyorlar. Randevuya gerek yok o saatte burada olun yeter dediler. Ben yine de gitmeden bir gün önce arayacağım garantiye almak için
buseay26 hamcokelek33 olmaz mı ben Balıkesir de oturuyorum kendi aracimizla gidicez ki otobusle bile gitsek kişi başı git gel 800 TL. İki kisi 1600 hadi ye için 2 bin gitse test 444 TL 5-6 bin tutar en fazla. Ama burada özel hastane 16 bin istiyor
hamcokelek33 buseay26 kesinlikle öyle, havalar da düzeldi. Moral amaçlı gezip yiyip içtiğiniz de yanınıza kalır. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız💖 eskişehir de güzel bir anı olsun sizin için💖💖💖
Resurgam Merhaba , bi yerde ikili tarama sonucu yanınızda olmalı diyordu.ikili tarama yaptırmadan gidilse olmuyor mu biliyor musunuz? Bir de özeldeki testlere göre daha az hastalığa bakılıyor deniyor .bu konuyla ilgili bilginiz var mı? Teşekkürler