GirlandBoy_Mom deletedmom43191 uygulmaya göre bugün tam 20 haftalık olduk 🥕ama oğlum 4 5 gün kadar önde gidiyor gelişimi yani 21 e girmek üzereyim💙
GirlandBoy_Mom deletedmom43191 yaa inşallah darısı bizlere diyelim daha çok var gerçi taaa Temmuz’da 😂😂
deletedmom43191 GirlandBoy_Mom 😅😅 benimde ikinci dogumum temmuzda oldu rahat oluyor üşüme sıkıntısı olmuyor ne güzel
GirlandBoy_Mom deletedmom43191 benimde ikinci kızım Ocak’ta doğdu normal doğum yaptım kızımı küveze aldılar sürekli hastaneye git gel yaptık Dikişlerim ödem olmuştu kat kat giymeme rağmen ama yazında dikişler terlemekten kaynaklı tutmuyor diyorlar doğru mu aceba
deletedmom43191 GirlandBoy_Mom temmuz dogumumda hiç dikiş olmadı ilk doğum haziran oldu onda da 40 im çıkana kadar 5 dikisim de dusmustu
GirlandBoy_Mom deletedmom43191 anladım canım dikiş olmasa diyorum ben de ama çatım darmış bebeğim de 2900 dü ama kanalda kalmıştı ben biraz korkup ıkanamamıştım mecbur dikiş atıldı benim biraz fazlaydı ama zorlanmadım sadece ödem olmuştu
deletedmom43191 GirlandBoy_Mom ilkinde bende ikinamadigim için karnıma bastirdilar kesi attılar ondan dikisim oldu eğer ikinabilseydim oda güzel geçerdi ilkin tecrubesizligi iste
GirlandBoy_Mom deletedmom43191 evet işte benimde aynı inşallah bunda kesi atılmaz dikiş berbattı aklıma geldikçe bile tüylerim diken diken oluyor 😰