Slhls Bacak kalça ağrılarını kesin kesen magnezyum hangisi? Magneral kullanıyorum bi etki alamadım ne kadar süre kullanınca etki eder ki
Canmoms3 Slhls ücretli bi tane önermişti doktorum bacak ve kalça ağrısından yerden kalkamıyordum magnesuim diasporal di ismi granül formu ağzına boşaltıp susuz içiyorsun mide bulantılarım olduğu için limonlu olanı almıştım
Slhls AnayimBenAna_ meltemucr Alpsmom22 Canmoms3 Sağolun kızlar önerdiğiniz vitaminlere bakacağım 🫶🏻 Nazo_avlu
DogaMom Slhls müthiş bir ağrım vardı yürümekte zorluk çekmeye başlamıştım resmen. Magnimore tablet kullanmaya başladım bana çok iyi geldi.
Mervecimmm Slhls ben magnimore plus kullanıyordum pek etki etmedi osteocare içmeye başladım günde 2 tane o çok iyi geldi.
EceSB Slhls kalsiyum ilacımı değiştirmek istediğimde doktorum osteoformula önermişti. benim ağrılarımı kullandığım günden itibaren çat diye kesti. Multivitamin olduğundan ekstra başka ilaç almama da gerek kalmamıştı.
Talentedmom Slhls ben de aynısını kullanıyorum bel ağrım çok artmaya başladı arada siyatik sinir sıkışması oluyor sağ kalçamda doktora sorucam bugün
Talentedmom Betamom ilki erkekti bunu bilmiyorum bugün gideceğim doktora dün akşam biraz kendimi yordum temizlik yaptım yoruldum
Betamom Talentedmom erkek bebekte o agrılar oluyor gibi. Bende bu agrılardan cok muzdariptim cok yazdım foruma. Hep erkek dediler. Hiç magnezyum kullanmadım kendiliğinden geçti. Ve evet yorulmaya gelmiyor aslaaa